Normativa Sortides – Programa General D’Activitats – Centre Europeu – Gener i Febrer 2021
    

Benvolgut/da *|FNAME|*,

Ens alegra comunicar-te que aquesta setmana tal com estava previst donem inici a les Activitats Culturals del Centre Europeu!
Per fer-ho, hem organitzat un Programa on la majoria de visites tenen un màxim de 15 persones i s’organitzen en doble-torn. Tanmateix, hem actualitzat a Gener 2021, el protocol de seguretat vigent per les activitats i excursions, on la principal novetat és l’agrupació dels participants en “sub-grups” de 6 persones, utilitzant de manera preferent “radioguies” en les sortides. 
Recordar-te doncs que durant les activitats, cal:
  • Respectar la distància de seguretat (1,5m) entre els participants i els subgrups (6 persones) assignats a l’inici de la visita.
  • Portar mascareta en tot moment.
  • Neteja de mans cada cop que sigui necessari.
  • Els Guies i Professors recordaran a l’inici de cada sortida el protocol de seguretat, preguem segueixis les seves indicacions en tot moment.
Les mesures de seguretat i protecció del Centre Europeu es basen amb les dues normatives vigents que afecten la nostra Activitat: el pla d’actuació sectorial de Guies de Turisme del Procicat (emès al Juliol 2020) i el DOGC on es regulen les restriccions fins el 17 de Gener (pàgina 9, fa referència a activitats culturals).
Qualsevol novetat et mantindrem informat/da. Moltes gràcies per confiar en el Centre i en el seu equip de Guies i Professors, comptem amb tu per fer del Centre un espai segur!
Si tens qualsevol dubte, preguem que et posis en contacte amb nosaltres, trucant al 93.430.99.79 o enviant un email a info@centroeuropeo.com

Una cordial salutació de tot l’equip humà del Centre Europeu! 

#laculturaessegura

Segueix-nos:

Av. Diagonal 441 (Muntaner)
Barcelona 08036
Horari de visites: 17h a 20h30