Visites Guiades a Parcs i Jardins

El Centre Europeu de Barcelona és un Centre Cultural, fundat el 1977, on s’organitzen cada setmana durant tot l’any una àmplia varietat d’Activitats Culturals, i on es fomenta un agradable ambient de grup i amistat entre tots els participants.

 

Una de les activitats proposades que té molt d’èxit, són les visites guiades a Parcs i Jardins amb Professors especialitzats en jardineria i paisatgisme.

Estimaràs el nostre patrimoni verd i aprendràs a identificar arbres, plantes i flors, i com cuidar-los

Visites a Jardins i Parcs amb Professors
Visites Guiades a Parcs i Jardins
Visita als Jardins Mossèn Cinto Verdaguer - Centre Europeu
Visites a Jardins i Parcs amb Professors
Excursió de Marxa Nòrdic a la Devesa de Salt - Centre Europeu

 

 

Interès i Avantatges 

 

La diversitat botànica i faunística serà la protagonista d’aquestes visites, juntament amb la història, les anècdotes, i els elements artístics que enriqueixen el nostre patrimoni verd. Aprendràs a identificar les plantes, els arbres, les flors i la seva època de floració, i a com cuidar-les amb coneixements pràctics que podràs aplicar a les teves plantes i jardí.

 

Qui participa en les sortides?

 

Les visites són de caire didàctic, aptes per a tothom. Van acompanyades de Professors experts que et transmetran el seu amor i experiència envers la botànica.

Hi participen persones actives, amb el mateix interès pel món de la jardineria. A més, aquestes visites seran realitzades d’una forma pausada i relaxada, pel que esperem que representin per tu, un moment de pau, benestar, i harmonia amb la natura.

 

Quan es fan les sortides i com m’hi puc apuntar?

 

Cada setmana s’organitzen excursions i sortides guiades a Parcs i Jardins per Catalunya i Barcelona. Aquestes es publiquen en el Programa d’Activitats del Centre Europeu.

A més, el Centre Europeu organitza Viatges Culturals per Europa amb la finalitat de visitar jardins combinat amb visites d’art i història. Et convidem a participar, t’encantaran!

Demana’ns més info sense cap compromís i comença a participar!

També et convidem a venir a les nostres oficines on t’informarem personalment sobre les sortides, les activitats i qualsevol pregunta que tinguis.

 

Ens trobaràs a:

Centre Europeu de Barcelona – Avinguda Diagonal 441 (cantonada Muntaner)

Horari de visites: Dill-Div. de 17 a 20 h –  T: 93 430 99 79 / M: 687 560 502