Viatges de Senderisme i Natura

Viatge de Senderisme a Southdowns Anglaterra

T’agrada la Natura i les vacances actives?

El Centre Europeu organitza viatges de senderisme i natura, fàcils i aptes per a qualsevol persona activa, que li agradi gaudir del medi natural, la flora i la fauna. Es tracta de viatges únics per Catalunya, Espanya i Europa, dissenyats, organitzats i guiats pels Professors i Guies del Centre Europeu.

Els viatges de senderisme del Centre Europeu són una gran oportunitat per a conèixer els meravellosos paisatges de regions, comarques i parcs naturals europeus, fora dels circuits habituals.

Què és el Senderisme Cultural?

El Senderisme Cultural és una proposta del Centre que combina caminades senzilles i adaptables al nivell de cada participant, amb explicacions culturals, de biologia, així com de fauna i flora per Professors especialitzats. Així els participants gaudeixen de caminar, alhora que s’aprenen noves coses sobre el patrimoni cultural, i a interpretar aspectes del medi natural i el seu clima.

 

Participa en Viatges de Senderisme en Grup i amb Professors

Viajes de Senderismo
Viatges de Senderisme
Viatges Senderisme
Viatges de Senderisme
Viatge de Senderisme a Southdowns Anglaterra
Viatge de Senderisme a Irlanda
Viatges de Senderisme i Natura
Viatges Culturals
Viajes de Senderismo
Professors d'Art i Història

Qui participa en els viatges de senderisme?

Els viatges de Senderisme estan oberts a totes les persones actives que desitgin gaudir d’unes vacances actives i culturals. No es realitzen recorreguts perillosos, ni difícils ni que requereixin coneixements de muntanya. Es tracta de recorreguts especialment dissenyats per gaudir de la natura, dels paisatges i de vistes espectaculars. Tots els participants compten amb el suport dels Guies i Professors que acompanyen el grup.

Experiència i Garantia de qualitat. 

Des de 1977 venim organitzant amb èxit aquests tipus de viatges.  El Centre Europeu disposa de la seva pròpia agència de viatges per a oferir la millor atenció, qualitat i servei, alhora que un tracte detallista i personalitzat. Membre adherit d’ ACAVE (Associació Catalana d’Agències de Viatge Especialitzades). Viatjant amb nosaltres comptes amb la màxima seguretat i garanties fixades per la Generalitat de Catalunya i l’Estat Espanyol,  i que només les millors Agències de Viatge compleixen.

Si vols viatjar de manera diferent i conèixer espais naturals únics, et convidem a contactar-nos!