Viatge Cultural a Toledo – En AVE

Baixar
Resum de l'Excursió
Sobre l'Excursió
Viatge Cultural a Toledo – En AVE
Excursió no programada

Cap de Setmana 17-18 Març – Viatge Cultural d’Art i Història a Toledo, la ciutat de les 3 cultures – La Vall del Riu Tajo – Els museus i monuments artístics – Els records de El Greco – El Barri Antic – Les llegendes, misteris i tradicions.

El Centre Europeu de Barcelona organitza aquest interessant viatge cultural per visitar la històrica ciutat de Toledo i els seus punts artístics més destacats. En el nostre viatge, recordarem, a més, la figura del gran pintor El Greco i farem diversos recorreguts i visites per conèixer l’obra de Doménikos Theotokópoulos, conegut com El Greco pel seu origen cretenc, i considerat una de les màximes figures de la història de la pintura.

A més descobrirem molts racons de la ciutat de Toledo, coneguda com la capital de les tres cultures (la sefardita, la cristiana i la musulmana). Tot passejant pel seu casc històric apreciarem l’herència cultural de tan rica història. I també ens deixarem emportar per l’altra cara de Toledo. I és que la ciutat també amaga una llarga història de llegendes i tradicions que varen captivar a Quevedo, a Bécquer, … i també a Buñuel. Es una bona ocasió per passar un agradable cap de setmana amb els socis i amics del Centre Europeu, i gaudir de l’art i història d’aquesta atractiva població.

  • Dissabte 17 març 2018
  • Toledo, art i història

Sortida en AVE - Destinació Madrid i Toledo

  • Ens trobarem puntualment a les 6,40 h del matí a l’Estació de Sants. El punt de trobada es davant de la porta de control d’accés a la zona de trens AVE. Sortirem a les 7,05 h en tren AVE en direcció a Madrid. Arribada i trasllat a la ciutat de Toledo en un autocar que ens recollirà a l’estació d’Atocha. En primer lloc, pel mati realitzarem una visita panoràmica de la ciutat de Toledo i la seva rodalia amb l’autocar. Seguirem amb una tranquil·la passejada a peu, amb un guia local de la ciutat, pel casc antic de Toledo. Aquesta ruta ens portarà a visitar la seva Catedral gòtica, i diversos museus, monuments i racons d’aquesta interessant ciutat. Després de deixar temps lliure per dinar i descansar, al capvespre ens endinsarem en una nova passejada per conèixer les llegendes i curiositats de Toledo, que encara a dia d’avui segueixen molt vives.

  • Diumenge 18 març 2018

Continuació de la visita a Toledo

  • Després d’esmorzar a l’hotel, continuarem amb la nostra visita especial a Toledo, amb el guia local. Anirem també fins a la Parròquia de Santo Tomé per veure exposat el famós quadre “El Entierro del señor Conde de Orgaz”. Per acabar, i per donar compte de la multiculturalitat que sempre ha marcat a Toledo, també visitarem la Sinagoga del Tránsito, d’estil mudèjar. Passejarem pels seus típics carrers i gaudirem de l’ambient històric i artístic de la ciutat. Després de deixar temps per dinar lliurement, ens retrobarem a l’hotel a l’hora que s’indicarà, per emprendre el retorn en autocar cap a Madrid i l’estació d’Atocha, per sortir en tren AVE cap a Barcelona. Arribada prevista a Sants cap a les 22--22,30 h (aprox.)

Preu del viatge

368 €

PREU TOTAL DEL VIATGE:  368    –  (En habitació doble compartida) – (Mitja pensió a l’hotel).

Suplement habitació individual: + 35 €  (Places limitades).

Forma de pagament:  125 €  a l’hora de formalitzar la reserva. La resta del pagament com a màxim fins la data de la reunió preparatòria.


EL PREU INCLOU:

– Viatge en Tren AVE a Madrid i tots els desplaçaments en autocar a Toledo.

– Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guia Local a Toledo.

– Assegurança de viatge. Imposts i taxes locals.

– Estada a la ciutat de Toledo en hotel (3***) – Hotel Mayoral.

– Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa i règim mitja pensió (allotjament, sopar dissabte i esmorzar-buffet).


NOTA: En aquests viatges culturals del Centre Europeu no hi han excursions facultatives. Tots els desplaçaments programats i sortides que es realitzin amb el nostre autocar, estan inclosos en el preu total del viatge.


EL PREU NO INCLOU:  No s’inclouen els dinars que seran lliures a la ciutat de Toledo, a on hi ha nombrosos restaurants i cafeteries. D’altra banda, les possibles visites opcionals a museus, monuments, castells, viatges en transports públics, espectacles, etc … com es habitual es pagarien directament al lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. En tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup.

Informació pràctica

Important: L’horari d’arribada prevista a Toledo és a mig matí del dissabte. Per aquest motiu, procedirem a la nostra arribada a deixar les maletes a l’hotel en una sala reservada i vigilada, i tot seguit realitzarem les visites previstes per la ciutat. No es podrà fer el check-in de l’habitació (entrega de claus), fins a partir de les 15–16 hores (aprox.) com és habitual a tots els hotels.

El casc antic de Toledo és on es troben els principals indrets i monuments que visitarem durant el viatge i aquest es situat dalt d’un turó. Normalment la majoria d’hotels es troben a la part baixa. La orografia pròpia de la ciutat històrica es troba enlairada sobre aquest puig, i tota la zona es tancada majoritàriament al tràfic de vehicles privats i no es accessible als autocars. Aquest fet implica que durant la visita la majoria de desplaçaments pel barri antic es realitzaran a peu, per carrers estrets, amb pujades i escales, i paviments de pedra. Per tant, no es un viatge adequat per persones amb dificultats per caminar.


Vestuari i calçat: Recomanem, portar un calçat adient i antilliscant, i un vestuari còmode i adequat per caminar i moure’s sense cap dificultat.


Documentació: Us recordem que a tots els viatges cal portar sempre el DNI, ja que ens el poden demanar a l’hotel o al tren.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació prèvia del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. Preu per persona: 15 €.

Reunions preparatories

Dimarts 6 de març, a les 18,00 h i a les 19,00 h al Centre. (són 2 reunions iguals).