Viatges Culturals per Europa

Viatges Culturals per Europa

Viatges Culturals per Catalunya, Espanya i Europa

El Centre Europeu de Barcelona organitza nombrosos viatges culturals durant l’any oberts a totes les persones interessades. Es tracta de viatges dissenyats pel nostre equip de Guies i Professors, originals, de gran qualitat i enfocats a la difusió dels principals aspectes de l’art, la història del nostre país i d’Europa.

 

Ens agraden les vacances actives, viatjar i explorar els racons desconeguts de Catalunya, Espanya i Europa. Habitualment sortim dels circuits establerts per observar paisatges diferents, regions pintoresques i viure noves experiències úniques.

 

En tots els nostres viatges es genera un bon ambient d’amistat i de cultura entre tots els participants, i les persones noves sempre són benvingudes. És per això que no som un grup de persones que viatgen juntes, sinó que intentem crear un llaç d’amistat.

 

Viatges per Europa amb Professors i Guies Especialitzats

Viatges Culturals
Viatges Culturals del Centre Europeu de Barcelona
Viatge Cultural a Bergen
Viatges Culturals per Europa
Viatge de Senderisme a Southdowns Anglaterra
Excursions de Senderisme i Natura

Professors i Guies experts

Tots els nostres viatges tenen un marcat enfocament cultural. Els nostres guies són professors i experts en diferents àmbits de la cultura, amb àmplia experiència en l’organització de sortides.

 

Gràcies a les explicacions en art, història, geografia, i natura dels professors i guies especialitzats del Centre Europeu i de contrastats guies locals, tots els participants tenen ocasió d’ampliar els seus coneixements, a més de descobrir nous llocs.

 

Organitzem els viatges culturals al llarg de tot l’any en caps de setmana i ponts, setmana santa i estiu. Són viatges diferents i únics ja que es combinen les visites a monuments i ciutats d’art i història amb les excursions i passejades a través de la natura i els paisatges de muntanya. Per exemple, visitem sovint el Sud de França, els Alps Suïssos, la Selva Negra Alemanya, la Toscana, Flandes, Escòcia, etc …

 

Experiència i Garantia de qualitat. 

 

Des de 1977 venim organitzant amb èxit aquests tipus de viatges.  El Centre Europeu disposa de la seva pròpia agència de viatges per a oferir la millor atenció, qualitat i servei, alhora que un tracte detallista i personalitzat. Membre adherit d’ ACAVE (Associació Catalana d’Agències de Viatge Especialitzades). Viatjant amb nosaltres comptes amb la màxima seguretat i garanties fixades per la Generalitat de Catalunya i l’Estat Espanyol,  i que només les millors Agències de Viatge compleixen.

 

Viatge Cultural a Bergen
Vine i Participa!

Al Centre gaudiràs d'una àmplia varietat d'activitats culturals, i compartiràs amb altres persones la teva afició a fer excursions, sortir els caps de setmana, la cultura i la natura.