#

Vols conèixer en profunditat la ciutat de Barcelona? Si t’apassiona la vida de Barcelona, i t’agradaria conèixer l’art, la història, les llegendes, així com la vida de les persones que han construït al llarg dels temps la nostra ciutat, et convidem a participar en les rutes, passejades i visites que el Centre Europeu organitza setmanalment en el marc del Cicle Cultural “Descobrir Barcelona”, amb l’objectiu de difondre la cultura, la història i el patrimoni de la ciutat, i de tots els seus barris.

Les rutes i passejades del cicle van sempre acompanyades de Professors i Guies especialitzats, i es realitzen a l’aire lliure. Mentre es passeja, es visiten monuments, museus, exposicions, galeries d’art o bé es realitza el cicle d’alguna conferencia a la nostra seu. Es tracte de rutes úniques, de gran interès cultural i patrimonial que recorren tota la ciutat, i va molt més enllà dels indrets turístics més coneguts de la nostra ciutat.

Demana Més Informació sense cap compromís. Et respondrem ben aviat!

#

Ens apasssiona l’art i la història de Barcelona, i Catalunya. Programem moltes sortides per a visitar museus, galeries, i les darreres exposicions que marquen el pols cultural de la ciutat. Com sempre acompanyats de Guies i Professors que t’explicaran detalladament tot allò que es visita.

Consulta l’agenda de les properes visites: Programa de Visites Culturals d’Art i Història.

Demana seguint aquest enllaç: Més Informació sense cap compromís. Et respondrem ben aviat!

#

Organitzem nombroses excursions i sortides culturals, habitualment per Catalunya i en moltes ocasions pel sud de França. Aquestes escapades d’un dia de durada són una experiència única per descobrir les nostres comarques i els pobles singulars de Catalunya, sortir en grup, fer noves amistats, i alhora aprendre algun aspecte cultural.

A les nostres sortides solem visitar comarques singulars com, per exemple, La Cerdanya, La Segarra, el Ripollès, els Pallars, el Moianès, el Priorat, la Terra Alta, l’Empordà, etc … Es tracta de llocs i pobles molt pintorescs, prop de Barcelona, que val molt la pena conèixer.

Totes les nostres excursions culturals estan acompanyades pels nostres Guies i Professors especialitzats en matèries com la història, geografia, art, arquitectura i biologia. D’aquesta forma les visites són realment interessants i són una bona ocasió per aprendre una infinitat de curiositats sobre Catalunya i fer nous amics. Tots els participants valoren l’alta qualitat de l’organització i les explicacions.

Demana seguint aquest enllaç: Més Informació sense cap compromís. Et respondrem ben aviat!

#

Realitzem moltes activitats i passejades pel medi natural. Caminem per boscos i muntanyes, visitem parcs naturals i recorrem camins i senders dels nostres paisatges i comarques, amb la finalitat de gaudir del paisatge i conèixer el patrimoni cultural i natural de les zones visitades. Les sortides de senderisme són guiades per Professors que donen àmplies explicacions durant el recorregut.

Aquesta activitat és apta per a qualsevol persona activa que vulgui mantenir una bona salut. Cal destacar que no es realitza cap activitat perillosa, competitiva o difícil, sinó simplement caminar, passejar per la natura … i fer nous amics. Així descobrim el plaer del senderisme cultural i gaudim de la natura i de la muntanya, durant tot l’any.

També organitzem sortides especialment dirigides a Caminadors Principiants, que trobaràs indicades al Programa d’Activitats. Aquestes sortides van destinades a aquelles persones que els hi agrada caminar i passejar de manera suau pel medi natural, aixi. Les excursions es dissenyen amb fàcils i suaus recorreguts que es realitzen passejant, i sempre combinen visites i explicacions culturals.

Demana seguint aquest enllaç: Més Informació sense cap compromís. Et respondrem ben aviat!

#

El Nordic Walking o Marxa Nòrdica és una manera divertida de fer exercici a l’aire lliure, alhora que suposa grans beneficis i millores en la salut personal. La Marxa Nòrdica és una activitat física que manté el patró bàsic de la marxa humana, tot activant el tronc superior del cos, mitjançant l’ús de bastons específics.

Programem mensualment diverses Excursions i sortides de iniciació per a practicar el saludable esport de la Marxa Nòrdica amb monitors i guies especialitzats. Les sortides es realitzen per Barcelona, i rodalies i també per tot Catalunya. Un esport no competitiu i que millorarà la teva salut!

Demana seguint aquest enllaç: Més Informació sense cap compromís. Et respondrem ben aviat!

#

La diversitat botànica i faunística serà la protagonista d’aquestes visites, juntament amb la història, les anècdotes, i els elements artístics que enriqueixen el nostre patrimoni verd. Aprendràs a identificar les plantes, els arbres, les flors i la seva època de floració, i a com cuidar-les amb coneixements pràctics que podràs aplicar a les teves plantes i jardí

Les visites són de caire didàctic, aptes per a tothom. Van acompanyades de Professors experts que et transmetran el seu amor i experiència envers la botànica.

Pots veure més informació aquí 

#

Durant tot l’any, organitzem nombrosos viatges i escapades culturals de cap de setmana per Catalunya, Espanya i Europa. Es tracta de viatges culturals o de natura de dos o tres dies de durada, ideals per trencar la rutina.

Demana seguint aquest enllaç: Més Informació sense cap compromís. Et respondrem ben aviat!

#

Des de fa més de 40 anys al Centre Europeu de Barcelona hem organitzat viatges culturals per Europa. Es tracta de viatges dissenyats pel nostre equip de guies i professors, originals i de gran qualitat.

Ens agraden les vacances actives, viatjar i explorar els racons desconeguts de Catalunya, Espanya i Europa. Habitualment sortim dels circuits establerts per observar paisatges diferents, descobrir secrets i viure noves experiències úniques. En tots els nostres viatges es genera un bon ambient d’amistat i de cultura entre tots els participants, i les persones noves sempre són benvingudes.

És per això que no som un grup de persones que viatgen juntes, sinó que intentem crear un llaç d’amistat. Tots els nostres viatges tenen un marcat enfocament cultural. Gràcies a les explicacions en art, història, geografia i natura dels professors i guies especialitzats del Centre Europeu i de contrastats guies locals, tots els participants tenen ocasió d’ampliar els seus coneixements, a més de descobrir nous llocs.

Demana seguint aquest enllaç: Més Informació sense cap compromís. Et respondrem ben aviat!

#

També de manera esporàdica es realitzen cursos i conferencies per a profunditzar sobre alguna temàtica cultural. Alguns exemples d’aquests cursos i conferencies han estat:

  • Les dones més rellevants de la història de Barcelona.
  • Joies modernistes de Barcelona.
  • El modernisme a la ciutat de Terrassa.
  • Art romànic a Catalunya.
  • Arquitectura i fotografia a la ciutat
  • Els Museus de Barcelona.
  • i molts d’altres…

Demana seguint aquest enllaç: Més Informació sense cap compromís. Et respondrem ben aviat!

Viajes Culturales por Europa

Al Centre gaudiràs d'una àmplia varietat d'activitats culturals, i compartiràs amb altres persones teva afició a sortir d'excursió els caps de setmana, la cultura i la natura.