Et convidem a llegir les condicions generals de reserva i anul·lació dels viatges i excursions d’aplicació en totes les activitats del Centre Europeu. Temes importants tractats entre d’altres:

 1. Assegurances
 2. Terminis d’inscripció
 3. Formes de pagament.
 4. Polítiques de cancel·lació i anul·lació d’activitats. Despeses i imports retornats en cada cas.

Condicions-Normatives-2017-CAT

Us convidem a llegir els advertiments i suggeriments des les activitats en el medi natural del Centre Europeu. Temes importants tractats entre d’altres:

 1. Calçat i equipament.
 2. Menjar i beure durant les activitats.
 3. Consideracions tècniques de les sortides (com saber si una sortida és díficil per al meu nivell)
 4. Assegurances

Clica aquí:  20170701 Caminades Suggeriments i Advertiments. Juliol 2017

Actualitzat Juliol 2017

Consells i suggeriments per la realització de la Màrxa Nòrdica:

– És OBLIGATORI que cadascú dugui els seus propis BASTONS ESPECÍFICS de MARXA NÒRDICA.

– NO serveixen els bastons de senderisme.

– Cal portar AIGUA, pica-pica energètic, roba esportiva i còmoda (pantalons còmodes no gaire folgats),roba impermeable i d’abric, barret, protecció solar, i calçat esportiu (tipus sabatilles esportives amb canya baixa i amb sola antilliscant en cas de pluja. Evitar les botes de muntanya).

– Àpats: no presentar-s’hi en dejú (cal venir-hi ja esmorzats). S’aconsella portar quelcom per fer un petit mos de mig matí, i el dinar segons s’indiqui en els programes.

Sobre els Bastons:

Com hem indicat anteriorment, el Nordic Walking consisteix a caminar amb ajuda d’uns bastons especials semblants als de l’esquí. Per tant, per fer aquesta activitat correctament és OBLIGATORI l’ús de BASTONS ESPECÍFICS de MARXA NÒRDICA. Qualsevol altre bastó de senderisme no serveix per aquest esport.

Aquests bastons els podreu comprar a qualsevol botiga especialitzada en esports de muntanya o si voleu també els podeu llogar exclusivament pel dia concret que volgueu utilitzar-los.

Des del Centre us recomanem la botiga “Intemperie”, ubicada al c.Villarroel 184 (entre París i Còrsega), on els clients del Centre podreu gaudir d’un 10 % de descompte en la compra o lloguer dels bastons o també en qualsevol dels seus altres productes dient que sou socis del Centre Europeu de Barcelona.
La Marxa Nòrdica del Centre Europeu de Barcelona, es troba dirigida per la professora titulada, Mireia Teixidó.

Us animem a apuntar-vos en aquestes activitats i us recordem que les sortides són gratuïtes pels associats.

T’hi esperem!

En les excursions que es realitzen amb autocar els llocs de parada són sempre els mateixos. Cal consultar l’hora de trobada en el programa de l’activitat.

Horaris i punts de sortida en autocar:

 • Sortida programada:  C/ Muntaner 213 (entre Av. Diagonal i C/Londres, vorera del Bar Velòdrom) al costat del Centre Europeu.
 • 5 minuts després:         C/ València 266 (Parada Bus, entre Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia, a la vora Metro L3-L4 i Renfe Pg. de Gràcia).
 • 10 minuts després:       C/ València 460 (Parada Bus, entre Marina i Lepant, a la vora Metro L2-L5 Sagrada Familia).
 • 20 minuts després:      Av. Meridiana 388 (Xamfrà Fabra i Puig, molt a la vora Metro L1 i  Renfe Sant Andreu Arenal). Nota Important: NO es l’estació d’autobusos.

Autocars HT - Centre Europeu

Vine i Participa!
Viatge Cultural a Bergen

Al Centre gaudiràs d'una àmplia varietat d'activitats culturals, i compartiràs amb altres persones la teva afició a fer excursions, sortir els caps de setmana, la cultura i la natura.