Excursions de Marxa Nòrdica

Excursions de Marxa Nòrdica

Vols practicar el Nordic Walking a Barcelona?

Estem molt contents d’incorporar el Nordic Walking o Marxa Nòrdica a les activitats del Centre Europeu de Barcelona. Aquesta activitat és una manera divertida i a l’aire lliure de fer exercici, alhora que suposa grans beneficis i millores en el sistema cognitiu i cardiovascular.

El Centre Europeu organitza mensualment activitats de Marxa Nòrdica en grup i amb Professors titulats a Barcelona i per tot Catalunya. Es realitzen excursions i sortides a pobles, comarques i parcs naturals d’arreu de Catalunya. Es tracta d’excursions fàcils i molt interessants ja que es descobreix el patrimoni cultural i natural del nostre país, alhora que es fa esport i es fan noves amistat, compartin l’experiencia i els bons moments.

 

La Marxa Nòrdica, un esport fàcil i saludable a l’abast de tothom

La Marxa Nòrdica consisteix a caminar impulsant-nos amb l’ajuda d’uns bastons. Es realitzen uns moviments semblants als de l’esquí nòrdic, i de manera coordinada es treballen el tronc superior i inferior al mateix temps. Es realitza per tant un complet exercici, suau i gratificant, apte per a tothom.

Aquest esport que ara triomfa a Europa té el seu origen cap a 1930, quan els esquiadors de fons a Finlàndia, incloïen entrenaments durant l’estiu coneguts com “Marxa amb bastons” per a no perdre la forma en l’epoca estival. Però no va ser fins l’any 1997 quan van sortir al mercat els primers bastons fabricats per desenvolupar la tècnica del Nordic Walking.

No perdis ara l’oportunitat d’aprendre amb monitors oficials aquesta nova tècnica, que et permetrà millorar la teva condició física i la teva salut de forma distesa mentre fas nous amics. Ja hem organitzat moltes experiències de Nordic Walking a Barcelona !

Vine, i participa!

Fotografies d'activitats i excursions de Marxa Nòrdica

Amistat i Cultura
marxa nòrdica Centre Europeu

Tels: 93 430 99 79 / 687 560 502

Sense cap compromís, pots sol·licitar més informació sobre les activitats i excursions de marxa nòrdica, et respondrem ben aviat!

Viatge Cultural a Bergen
Vine i Participa!

Al Centre gaudiràs d'una àmplia varietat d'activitats culturals, i compartiràs amb altres persones la teva afició a fer excursions, sortir els caps de setmana, la cultura i la natura.