Participa en Activitats de Marxa Nòrdica

La Marxa Nòrdica és una manera divertida i molt saludable de fer exercici a l’aire lliure, alhora que suposa grans beneficis i millores en el sistema cognitiu i cardiovascular.

#

Gaudeix d’un esport saludable i divertit a l’aire lliure

El Centre Europeu és un Centre d’Activitats i Viatges Culturals, on s’ impulsa la pràctica de la Marxa Nòrdica a Barcelona i Catalunya mitjançant l’organització d’excursions per tot Catalunya, pràctiques setmanals per Barcelona, cursos d’iniciació, així com stages de millora a la Cerdanya en col·laboració amb els millors tècnics del nostre país.

Descobreix meravellosos paisatges, camins, pobles i comarques i fes noves amistats i comparteix bons moments amb el Centre!

#

Aprèn i practica la Marxa Nòrdica

La Marxa Nòrdica consisteix a caminar impulsant-nos amb l’ajuda d’uns bastons. Es realitzen uns moviments semblants als de l’esquí nòrdic, i de manera coordinada es treballen el tronc superior i inferior al mateix temps. Es realitza per tant un complet exercici, suau i gratificant, apte per a tothom.

Al Centre Europeu la Marxa  Nòrdica està enfocada a la promoció d‘habits esportius saludables que millorin la salut i estat físic dels participants. Participa amb l’únic objectiu de passar-t’ho bé i sense cap esperit competitiu.

Demana’ns més informació sense compromís! Contacta

#

Tècnics i Guies titulats amb Experiència 

Totes les Activitats de Marxa Nòrdica són dirigides i preparades pel nostre equip de Tècnics llicenciats per la International Nordic Walking Federarion (INWA) i la Federació Espanyola de Nordic Walking (FENWA).

Totes les excursions es troben curosament planificades i estudiades. El Centre Europeu duu ja més de 40 anys realitzant amb èxit tot aquest tipus d’activitats.

Els participants valoren molt positivament i gaudeixen de les explicacions, didàctiques i divulgatives, que realitzen els nostres Guies durant totes les activitats i sortides.

#

Forma part d’un grup i fes noves amistats

Al Club Cultural Centre Europeu trobaràs un ambient saludable i obert. Coneixeràs persones afins a tu, que estimen la natura i que volen aprendre aquest esport.

Tant si ja has fet marxa nòrdica abans com si és la teva primera vegada, aquí tens el teu lloc i podràs millorar la teva tècnica mentre fas noves amistats i comparteixes excursions pels espais naturals més bonics de Barcelona, Catalunya i Europa.

Fes-te Soci/a! Tot l’equip formem una gran família i estem desitjant donar-te la benvinguda i fer-te viure grans experiències.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar