Excursions de Senderisme i Natura

Excursions de Senderisme i Natura

Excursions de Senderisme i Natura per Catalunya

Gaudir de la natura i del paisatge és una de les nostres passions, per això en el Centre Europeu de Barcelona realitzem moltes excursions de senderisme i natura per a conèixer el medi natural. Caminem per boscos i muntanyes, visitem parcs naturals i recorrem camins i senders dels nostres paisatges i comarques.

Aquestes excursions són fàcils i aptes per a qualsevol persona activa que vulgui mantenir una bona salut, i sempre es realitzen en grup. Cal destacar que no es realitza cap activitat perillosa, competitiva o difícil, sinó simplement caminar i passejar per la natura alhora que fer nous amics. Així descobrim el plaer del senderisme cultural i gaudim de la natura i de la muntanya en un bon ambient d’amistat i companyonia.

 

Gaudeix de la Natura caminant per paratges espectaculars, amb Professors i Guies especialitzats

Viatges de Senderisme
Preguntes freqüents
Excursions Culturals
Viatge de Senderisme a Southdowns Anglaterra
Viatges Senderisme
Turó de l'Home - Centre Europeu
Amistat i Cultura

Excursions en grup, amb Professors i Guies experts.

Les nostres sortides estan preparades i organitzades al detall, pels nostres Professors i Guies titulats amb àmplia experiència en el medi natural. Sempre detallem amb exactitud tots els aspectes tècnics: la durada estimada del trajecte, el camí o sender que se seguirà, les distàncies, el desnivell, etc … d’aquesta manera els participants poden saber amb antelació la dificultat que suposa la sortida. Tots els participants compten també amb assegurança inclosa gratuïta.

Per aquelles persones que volen iniciar-se en el medi natural, programem excursions recomanades per a caminadors principiants, molt accessibles a totes aquelles persones que volen començar a caminar i gaudir de la natura amb tranquilitat.

Cada setmana, durant tot l’any s’organitzen aquestes excursions de senderisme i natura, per tot Catalunya. Aprofitem els dies festius i els caps de setmana per fer excursions a les muntanyes del Montseny, Collserola, Montserrat, el Montsec, el Pirineu,etc. I també rutes per la Costa Brava, el Cap de Creus, les terres de l’Ebre, entre d’altres.

 

Consulta també informació sobre els nostres viatges de senderisme per Catalunya, Espanya i Europa.

Viajes Culturales por Europa

En el Centro disfrutarás de una amplia variedad de actividades culturales, y compartirás con otras personas tu afición a salir de excursión los fines de semana, la cultura y la naturaleza.