#

El Centre Europeu de Barcelona és un Centre Cultural d’Activitats, Excursions i Viatges. Té per finalitat realitzar visites, excursions, viatges culturals, sortides i activitats per divulgar l’art, la història i els diversos aspectes de la natura del nostre País i d’Europa. Al mateix temps es fomenta un ambient d’amistat i cultura entre tots els participants. Es tracta d’una entitat privada sense cap filiació política ni religiosa.

#

Durant tot l’any s’organitzen nombroses activitats culturals acompanyats de Guies i Professors.  Per exemple:

 • Sortides d’Art i Història per Barcelona i la rodalia.
 • Visites guiades a museus i exposicions.
 • Excursions en autocar per Catalunya per a visitar pobles i ciutats.
 • Excursions de Senderisme Cultural per Europa.
 • Viatges culturals de cap de setmana pel Sud de França, el Llenguadoc, Provença, Occitània, etc
 • Escapades de senderisme els caps de setmana als Pirineus.
 • Passejades per parcs i espais naturals de Catalunya.
 • Excursions i Activitats de Natura.
 • Rutes de Nordic Walking.
 • Visites a Parcs i jardins,
 • Reunions, xerrades, conferències, projeccions audiovisuals, etc …

#

Les excursions i passejades de natura i muntanya tenen un nivell assequible i normal per a qualsevol persona acostumada a caminar per la ciutat o a l’excursionisme. Son caminades senzilles i agradables per la muntanya i els parcs naturals, i totes tenen un component didàctic atès a que es complementen amb visites i explicacions d’art, història, medi ambient, natura, ecologia, geografia, etc… És Senderisme Cultural.

No es fa cap activitat competitiva, complicada, difícil o perillosa, sinó simplement caminar i passejar per senders i espais naturals per a gaudir de la natura i del paisatge. Aquestes caminades i passejades. No hi ha components competitius o esportius.

#

Es proposen activitats durant tot l’any. Cada cap de setmana hi ha alguna excursió i sortida. La majoria d’activitats i excursions s’efectuen durant els caps de setmana, dissabtes, diumenges, etc … així com en ponts i vacances. Puntualment, i cada vegada més, també estem organitzant sortides entre setmana. Les activitats i sortides poden ser de matí, o de tarda, d’unes hores,… o de dia sencer o períodes més llargs en els viatges de vacances i ponts.

#

Els participants a les nostres activitats són persones actives especialment interessades en temes educatius i culturals, amb l’afició de viatjar, conèixer l’art i la història, fer excursions, visitar ciutats i museus, conèixer països i nous llocs, etc. L’assistència a aquestes activitats permet, a més, fer noves amistats amb les mateixes inquietuds, aficions i interessos culturals.

Poden participar totes les persones interessades. No obstant això, les activitats i excursions no son adequades per a PMR, persones amb mobilitat reduïda o amb dificultats per caminar, viatjar,… etc.  Et convidem a participar. Trobaràs un bon ambient i activitats i sortides molt interessants.

#

Les activitats, sortides, cursets, viatges i excursions són sempre dirigides i acompanyades per Professors especialitzats, llicenciats en Art, Història, Biologia, Arquitectura, … Guies oficials de Catalunya. Monitors titulats en excursionisme i muntanya i Responsables del Centre Europeu, així com per Guies Locals, que proporcionen completes explicacions de tots els indrets, museus i zones que es visiten.

#

No es necessari disposar de vehicle privat per participar en les sortides i excursions.

A les sortides per Barcelona anem passejant o utilitzem el metro i els trens de rodalies.

Quan efectuem viatges curts o de mitjana distància, el medi de transport utilitzat normalment es l’autocar privat. Els vehicles són moderns i confortables, amb xofers habituals i de confiança, i amb punts de recollida distribuïts per la ciutat de Barcelona. Freqüentment utilitzem també ferrocarrils, funiculars i telefèrics pers accedir als parcs naturals i als paisatges de muntanya.

En els viatges de llarga distància, el medi de transport habitual es l’avió o els trens AVE i després continuem les visites en autocar. No s’efectuen excursions o sortides en cotxes particulars.

#

Enviem per correu postal i electrònic, freqüents cartes i missatges per donar a conèixer amb anticipació totes les activitats previstes. La nostra web està especialment dissenyada per utilitzar-la des de el telèfon mòbil i les tabletes com l’ipad. On es poden consultar també totes les activitats previstes, por temàtica, data i durada, i poden compartir-se per correu electrònic i xarxes socials.

#

Si desitges associar-te, t’informem que es paga una inscripció de 20 € (una sola vegada en ingressar), i la quota es només de 12 € al mes (pagament en rebuts bancaris trimestrals de 36 €).

Pots fer-te soci/a seguint aquest enllaç: Fes-Te Soci

Consulta més informació i els avantatges de inscriure’t en el següent enllaç: Com participar i avantatges.

#

Les persones poden inscriure’s i donar-se de baixa del Centre quan ho desitgin, sense cap compromís. Així mateix, no hi ha cap obligació de participar en viatges i excursions. Et convidem a participar en las activitats del Centre Europeu de Barcelona. Trobaràs un bon ambient, amb sortides culturals molt interessants i ampliaràs el teu cercle d’amistats i relacions. Vine i participa !

#

Ser membre del Centre Europeu de Barcelona presenta nombrosos avantatges:

 • Ocupem els dies festius amb interessants activitats, sortides en grup i excursions.
 • Fem noves amistats i ampliem les relacions socials, en un agradable ambient cultural.
 • Les sortides van sempre acompanyades per Professors d’Art i Guies de Natura.
 • La majoria de les activitats i sortides són totalment GRATUÏTES pels associats.
 • Les entrades a museus, monuments, exposicions, etc … tenen preus reduïts de grup.
 • Els socis i els familiars tenen descomptes i preus especials en els viatges culturals
 • Assegurança d’accidents inclosa.

Vine a conèixer el Centre Europeu i participa!

#

Per assegurar-te que reps tots els emails que t’enviem amb informació de les activitats i altres notícies relacionades amb el Centre Europeu, et recomanem que ens afegeixis a la teva llista contactes del teu correu electrònic. Si no ho fas, podria ser que els nostres emails, vagin a la teva carpeta de Correu brossa o Spam.

Aquí et deixem tres guies sobre com fer-ho fàcilment, segons quin email tinguis:

A) Gmail: Com afegir el Centre Europeu als teus contactes si tens correu electrònic de Gmail

B) Outlook i Hotmail: Com afegir el Centre Europeu a la teva llista de Contactes del Outlook i Hotmail

C) Yahoo: Com afegir el Centre Europeu a la teva llista de Contactes de Yahoo