La Fundació d’Art de Carmen Thyssen a Sant Feliu de Guíxols

Descargar heade - pasisatge thyssen

Una sortida en dijous feiner que us recomanem especialment. Visitarem l’Espai Carmen Thyssen al Museu del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta exposició d’obres d’art es realitza de forma temporal cada any els mesos d’estiu. Aquest any trobem una excepcional mostra d’obres, on podrem veure el paisatge a través de la història. L’exposició mostra, a través d’una seixantena de quadres, la transformació del paisatge i com s’ha anat representant segons la relació que la societat hi ha anat tenint al llarg de la història.

A “Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff“ veurem una selecció de paisatges que van des de l’origen del gènere fins als nostres dies, a través de l’obra de grans pintors europeus i americans de la Col·lecció Carmen Thyssen. Destaquen artistes com Van Goyen, Ramon Martí Alsina, Lluís Rigalt, Frederic Erdwin Church, Camille Pissarro, Paul Signac, Eliseu Maifrèn, Olga Sacharoff …

Dividirem el grup en dos i mentre un faci la visita guiada a l’exposició, l’altre visitarà el museu d’història de Sant Feliu i després farem el canvi. Veurem el curiós conjunt medieval de la Porta Ferrada, el monument més destacat de Sant Feliu de Guíxols.

També tindrem temps lliure per gaudir del passeig marítim i dinar lliurement a la població.

porta ferrada - sant feliu guixols
Sant Feliu de Guíxols - passeig maritim