El Delta de l’Ebre – La Badia dels Alfacs

Descargar delta de l'ebre

El Delta de l’Ebre és la zona humida més gran de Catalunya, amb una superfície de 320 km2. Recentment ha estat declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Constitueix un dels hàbitats aquàtics més importants del Mediterrani occidental. L’any 1983, la Generalitat de Catalunya ho va declarar Parc Natural, per garantir la seva conservació i divulgació.

Iniciarem la nostra visita a l’Ecomuseu i d’allà farem una visita panoràmica a través dels seus bonics paisatges, enmig dels grans camps d’arròs. Després al migdia anirem a la població de Sant Carles de la Ràpita, coneguda pels seus restaurants de peix i marisc. A la tarda agafarem una embarcació i farem un recorregut a través de la Badia dels Alfacs, on es troben diverses muscleres.

NOTES: Per la visita del matí recomanem dur un calçat esportiu, barret i protecció solar i qui vulgui prismàtics per la visita pel Delta. Entrada i visita a l’Ecomuseu i passeig en barca uns 12 € aprox. (Aquest pagament insitu). Al migdia, temps lliure a Sant Carles de la Ràpita per dinar, estar a la platja, passejar, etc.

creuers del delta - delta de l'ebre
badia alfalcs - delta ebre