Warning: Division by zero in /usr/home/centroeuropeo.com/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-image-utils.php on line 223

Cardona – La sorprenent muntanya de sal

Descargar

Excursió cultural en autocar a la Muntanya de Sal de Cardona

Avui farem una de les excursions més curioses i sorprenents de Catalunya a la població de Cardona. Passarem per Súria i arribarem a la vila de Cardona que conserva un petit nucli antic amb carrers medievals. A la població hi sobresurt la silueta de la fortalesa-castell que va ser el darrer bastió durant la guerra de Successió. Al castell hi destaca la Torre de la Minyona amb una curiosa llegenda. Però sobretot hi trobem la Col·legiata de Sant Vicenç, un dels millors edificis romànics de Catalunya.

A la tarda anirem a les antigues Mines de Sal de Cardona, situades en el sorgiment natural d’una muntanya de sal natural. Amb vehicles especials baixarem per la Vall Salina, fins a arribar a “La Minilla” on podrem veure curioses estalactites i fantàstiques vetes minerals, amb sorprenents i espectaculars coloracions. Una excursió que recomanem especialment a tothom que encara no conegui la Muntanya de Sal.