Warning: Division by zero in /usr/home/centroeuropeo.com/web/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-image-utils.php on line 223

Alsàcia i la Selva Negra

Descargar

Presentem un atractiu viatge  cultural per conèixer la regió de l’ Alsàcia i la Selva Negra, unes de les regions geogràfiques més belles i encisadores de l’Europa Central. Típics pobles medievals, suaus turons, prats verds i romàntics estanys configuren un excepcional paisatge.

 • Dimecres 16 d' agost 2017

Sortida de Barcelona - El Ducat de Borgonya - La ciutat de Beaune

 • Sortirem en autocar puntualment a les 7,00 h del matí des del Centre Europeu de Barcelona amb totes les parades habituals. Seguirem la ruta del Llenguadoc, la vall del Roine i Montélimar cap al Ducat de Borgonya. Un còmode viatge panoràmic en el qual contemplarem variats paisatges, i farem diverses parades. A la tarda arribarem a la ciutat de Beaune. És una prestigiosa urbs d’art i història, situada al cor del Ducat de Borgonya, famosa pels cellers i botigues de vins, i pels seus atractius monuments arquitectònics. Allotjament a l'Hotel.

 • Dijous 17 d' agost 2017

Beaune - Per Terres de la Borgonya i el Franc Comptat - Arribada a Alsàcia

 • Després d'esmorzar a l'hotel farem una visita cultural per la ciutat de Beaune. Ressalten diversos monuments com les muralles i l'antic hospici conegut com Hôtel-Dieu. Després continuarem el nostre viatge. Veurem els paisatges del territori del Franc Comtat i per la ruta de Besançon i les valls del riu Doubs, entrarem a Alsàcia (Elsass, en alemany). Arribarem a la ciutat d'Estrasburg, la seva gran capital i seu del Parlament Europeu. Situada a la vora del Rhin, entre França i Alemanya, aquí s’hi parlen els dos idiomes així com la llengua alsaciana, un dialecte germànic. La ciutat d'Estrasburg, és un símbol històric de la unitat europea i ha estat qualificada com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Allotjament a l’Hotel.

 • Divendres 18 d' agost 2017

Visita de la Ciutat d' Estrasburg - Els Canals dels Rius Ill i Rhin

 • Avui, ens dedicarem a visitar la ciutat d'Estrasburg i el seu barri antic. És una població de gran interès cultural, amb un destacat centre històric i artístic, importants museus, parcs, etc.
  Veurem l'extraordinària Catedral gòtica de 1176, el Palau de Rohan, el Barri Alemany, etc. Estrasburg conserva el típic aspecte germànic del seu nucli antic medieval, amb cases de teulades molt inclinades, entramats de fusta i carrers estrets i tortuosos. El barri antic està admirablement restaurat i ha estat convertit en una àmplia zona de vianants. La ciutat d'Estrasburg està situada a la vora dels rius Rhin i Ill. A la tarda, val la pena fer, opcionalment, un petit creuer de navegació pels canals en els vaixells turístics i així visitar còmodament de forma panoràmica la població. A la nit, la ciutat il·luminada presenta un animat aspecte amb les seves abundants cerveseries, les tavernes alsacianes (Winstubs) i els nombrosos restaurants típics del barri antic.

 • Dissabte 19 d' agost 2017

Els pobles més bonics d' Alsàcia - Riquewhir - Colmar - La Ruta del Vi

 • Avui visitarem una suggestiva regió d'Alsàcia. Seguirem la famosa Ruta del Vi. Destaca en primer lloc Riquewhir, població molt típica, dedicada al cultiu de la vinya (vins tipus Riesling). Es troba situada al peu de la serralada dels Vosges i envoltada de vinyes. La vila apareix tal qual era al s.XVI, amb pintorescos carrerons i cases amb estructures de fusta i plenes de flors. Després ens dirigirem a Colmar, ciutat que entusiasma i fascina a tots els visitants. Pintoresca i atractiva, és un dels punts més agradables i inoblidables d'Alsàcia, amb les seves cases típiques, els canals navegables de la Petita Venècia, el Museu Unterlinden de pintura, la Col·legial de Saint Martin, etc. A la tarda continuarem veient pintoresques poblacions, com Kaysersberg. Al capvespre tornarem a Estrasburg.

 • Diumenge 20 d' agost 2017

La serralada dels Vosges - La Ruta de les Crestes - El Llac de Gerardmer

 • Aquest dia ens dirigirem a la Serralada dels Vosges (en alemany Vogesen). És un sistema muntanyós que fa de frontera natural entre les regions de Alsàcia i la Lorena. La seva cúspide és el Gran Ballon de Guebwiller de 1.424 m d’alçada. El seu origen es troba en l'escissió d'un sistema muntanyenc, a causa de la falla renana del Rhin, cosa que donà origen a l'oest als Vosges i a l'est a la Selva Negra. Aquest sistema inclou diversos parcs naturals i ha estat qualificat com a Reserva de la Biosfera. Veurem extensos boscos de pícees, avets i fagedes, amb pintoresques panoràmiques. Aquí hi va haver grans batalles durant les dues guerres mundials. Per la ruta de l'antiga frontera alemanya del Coll de la Schlutch (1.139 m), arribarem a Gerardmer, atractiva població amb un agradable llac envoltat de boscos de coníferes. Al capvespre retorn a Estrasburg.

 • Dilluns 21 d' agost 2017

Friburg de Brisgòvia - L' Estany Titisee - La Selva Negra Alemanya

 • El nostre objectiu d'avui és la zona sud de la Selva Negra. Creuarem el riu Rhin i ens dirigirem a Friburg (Freiburg im Breisgau), una de les ciutats més seductores del Sud d'Alemanya. Visitarem el nucli antic, la plaça de l'Ajuntament (Rathausplatz), els carrers de vianants i la coneguda catedral gòtica (Münster), amb la seva meravellosa torre de 116 metres d'altura. Després, ens introduirem a la zona de muntanya de la Vall de l'Infern, el Höllental, i veurem bells paisatges fins arribar al Titisee, estany d'origen glacial i símbol turístic de la Selva Negra. Aquí és típic adquirir rellotges de "cucut". Després continuarem el nostre passeig en autocar. Observarem atractius paisatges a la zona de Triberg, i farem diverses parades per veure les panoràmiques d’aquest sector de la Selva Negra. Al capvespre tornarem a Estrasburg.

 • Dimarts 22 d' agost 2017

El Santuari de Santa Odile - Obernai i La Pintoresca Plaça del Mercat

 • Avui pujarem a la muntanya de Santa Odile (en alsacià Odilienberg) on es troba el Santuari de la patrona d'Alsàcia. Es un indret simbòlic pels alsacians. Si el dia és clar i nítid podrem veure grans perspectives de la Renània i la plana alsaciana. Cal destacar que en el bosc es troben els vestigis d'una antiga muralla prehistòrica, d'origen desconegut i que té una longitud de més de 10 km. Es coneix com el Mur Pagà. Després anirem a Obernai, una altra atractiva població alsaciana on hi destaca la típica plaça del Mercat. Després tornarem a Estrasburg. La tarda quedarà lliure per a les últimes visites, compres i activitats particulars.

 • Dimecres 23 d' agost 2017

La ciutat de Mulhouse

 • Avui deixarem Estrasburg i ens dirigirem cap a la ciutat de Mulhouse. Situada al cor del Grand Est, entre el Rhin i els Vosges i al costat de tres fronteres europees, Mulhouse gaudeix d'una situació geogràfica privilegiada entre França, Suïssa i Alemanya. Els seus monuments històrics l'han fet creditora de l'etiqueta de Ciutat cultural europea d'art i d'història. Mulhouse sorprèn al visitant amb les seves antigues cases medievals, les façanes d'estil renaixentista renà, els palauets, les velles fàbriques rehabilitades, els parcs i jardins, els museus tècnics de trens i automòbils, etc. Ressalta el centre antic amb la plaça de la Reunió i l'antic Ajuntament de 1552. A la tarda deixarem Alsàcia i continuarem el viatge tot creuant els territoris del Franc Comtat, i al capvespre arribarem de nou al Ducat de Borgonya i a la ciutat de Beaune. Allotjament a l'Hotel.

 • Dijous 24 d' agost 2017

La Vall del Saona i Roine - Orange, La ciutat Romana del Vaucluse - Barcelona

 • Avui tornarem a Barcelona. Seguirem per l'autopista els paisatges de dos grans rius francesos, el Saona i el Roine (Rhône) i arribarem a les terres provençals del Vaucluse i la ciutat d'Orange (Aurenja, en provençal). En aquesta ciutat històrica ens aturarem i podrem observar alguns dels seus monuments romans, com el cèlebre Arc de Triomf, qualificat com a patrimoni de la humanitat per la Unesco. A la tarda entrarem en el Llenguadoc i finalment per l’autopista de La Jonquera arribarem a Barcelona, cap a les 21 h (aprox.). Ens acomiadarem dels participants i amics que han assistit a aquest interessant viatge cultural.

Precio del Viaje

1200 €

Forma de pagament:

 • Primer Pagament: 50 € al fer la inscripció.
 • Segon Pagament: 380 € de bestreta de reserva per confirmar el viatge.
 • Tercer Pagament: La resta del pagament com a màxim fins al 18 de juliol.

____________________________________________________________________________________________________

EL PREU INCLOU:  

 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa i règim AD (allotjament i esmorzar bufet).
 • Incloses totes les sortides, desplaçaments i excursions en el nostre autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

EL PREU NO INCLOU: 

Els dinars i sopars seran lliures, a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte.  El preu no inclou les possibles entrades opcionals i particulars a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics, funiculars, trens, tramvies, embarcacions, taxis,… etc.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

Reuniones preparatorias

El dimarts 18 de juliol és realitzaran unes reunions informatives amb els participants per comentar els itineraris i visites.

Horaris: A les 18,00 i a les 19,00. Són dues reunions iguals, podeu venir en el vostre horari preferit. Recomanem l’ assistència.

Autocar y horarios

1ª parada: Muntaner 213 (entre Av. Diagonal y Londres, acera Bar Velódromo) y al lado del C. Europeo.

Hora de Salida indicada en el programa

2ª parada: València 266 (Parada bus entre Pº Gràcia y Rbla. Catalunya (Metro L3-L4 y Renfe Passeig Gràcia)).

5 minutos después, aprox.

3ªparada: València 460 (Parada bus entre Marina y Lepant, cerca Metro L2-L5 Sagrada Familia).

10 minutos después, aprox.

4a y última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus frente a la “colchonería” de la esquina del Paseo Fabra y Puig, cerca Metro L1 y Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓN: No es en la estación de autobuses.

20 minutos después, aprox.