Volver Reservar

Les curiositats del Barri de Sants -9/05-12h

Descobrim els secrets de l’antic nucli obrer

Les curiositats del Barri de Sants -9/05-12h

Les curiositats del Barri de Sants -9/05-12h

Descobrim els secrets de l’antic nucli obrer
Visites d'Art i Història
Barris BCN
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resumen de la Excursión

Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història

Matinal

Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

Les curiositats del Barri de Sants -9/05-12h

Descobrim els secrets de l’antic nucli obrer

Activitat NO programada.

Punt de trobada: A la Plaça de Sants, al costat de la sortida de metro que està junt al quiosc. Hi podeu arribar amb les línies  del Metro L5 (blava) i L1 (vermella).


Descripció: Sants es va originar al llarg de l’antic camí ral. El gran salt endavant de Sants es va produir a finals de la primera meitat del segle XIX, quan es van instal·lar els grans vapors, es va construir la línia ferroviària, i la carretera de Sants va allotjar molts establiments comercials que fugien dels impostos de Barcelona. El vell nucli rural va gaudir d’autonomia municipal, fins que va ser annexat a Barcelona el 1897.

Farem un petit recorregut per la part del centre d’aquest antic poble, tot explicant la seva història i altres curiositats, mentre veiem exteriorment alguns dels seus edificis i espais com serien el Vapor Vell, el Mercat de Sants, el carrer de Sants…


AVIS IMPORTANT: Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies.

Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). D’altra banda, a partir d’ara i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús.


 

*COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

  • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
  • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
  • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.