Volver Reservar
PDF
Jardins de Santa Clotilde

Santa Clotilde, els espectaculars jardins de la Finca Roviralta -08/07/23 -8h

Un dels més bonics paratges de la Costa Brava, entre la Cala Boadella i Fenals - Tossa de Mar, vila històrica

Santa Clotilde, els espectaculars jardins de la Finca Roviralta -08/07/23 -8h

Santa Clotilde, els espectaculars jardins de la Finca Roviralta -08/07/23 -8h

Un dels més bonics paratges de la Costa Brava, entre la Cala Boadella i Fenals - Tossa de Mar, vila històrica
Excursions CulturalsVisites Jardins i Parcs
Paisatges Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  sábado, 08 julio 2023

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  32€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar de Diagonal – Muntaner amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Avui visitarem un dels més bonics jardins de la Costa Brava, Santa Clotilde, situats a Lloret en un atractiu paratge entre la Cala Boadella i Fenals. A més anirem també a visitar Tossa de Mar.

Resum del viatge

Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs

1 dia

Jardins de Santa Clotilde
Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Santa Clotilde, els espectaculars jardins de la Finca Roviralta -08/07/23 -8h

Un dels més bonics paratges de la Costa Brava, entre la Cala Boadella i Fenals - Tossa de Mar, vila històrica

Avui visitarem un dels més bonics jardins de la Costa Brava, Santa Clotilde, situats a Lloret en un atractiu paratge entre la Cala Boadella i Fenals. A més anirem també a visitar Tossa de Mar.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar de Diagonal – Muntaner amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  sábado, 08 julio 2023
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Atractiva sortida de jardins a on anirem a gaudir d’un meravellós dia a la Costa Brava per conèixer els famosos Jardins de Santa Clotilde. Aquests espectaculars jardins han estat recentment més coneguts per ser utilitzats com a localització a la sèrie de «La Casa del Dragón« de la saga Joc de Trons. És un paratge magnífic, molt interessant i atractiu, però desconegut per a moltes persones. Posteriorment anirem a visitar Tossa de Mar.

 

Nota: No es tenen que confondre aquests jardins de Santa Clotilde de Lloret, amb els altres de la Costa Brava, com el Marimurtra de Blanes, Pinya de Rosa, Cap Roig, etc … que hem visitat en altres sortides.


No t’oblidis de donar un cop d’ull a les altres pestanyes per estar ben preparat per aquesta sortida!

 

Jardins de Santa Clotilde

Avui visitarem els magnífics jardins de Santa Clotilde, a l’antiga Finca del Marqués de Roviralta, en un dels més atractius i desconeguts paratges de la Costa Brava, entre la Cala Boadella i Fenals, a la vora de Lloret de Mar.

 

Els jardins tenen una interessant història. El Marquès de Roviralta, propietari d’uns Laboratoris Farmacèutics de Barcelona (Lasa), era un enamorat dels jardins romàntics italians i havia conegut a Clotilde Rocamora, una noia de Lloret molt amant dels jardins. Va comprar els seus terrenys quan tot eren vinyes i va contactar amb Nicolau Rubió i Tudurí, el gran arquitecte paisatgista, per realitzar el projecte. El 1927 Clotilde va morir molt jove sense haver-los pogut veure acabats. Aquest succés va paralitzar el projecte fins que, el marquès va conèixer a Odile, la seva segona esposa, i es van reprendre les obres.

 

El resultat van ser uns meravellosos jardins en un dels paratges de la Costa Brava més suggestius i amb grans panoràmiques de la costa mediterrània. Els jardins van pertànyer a la família Roviralta fins que el 1997 l’Ajuntament de Lloret va decidir adquirir-los i van ser declarats Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya. Els jardins representen un estil molt similar al jardí italià. Part de la seva bellesa són les diverses terrasses, escales i camins que s’obren al paisatge de la Cala Boadella, amb unes magnífiques perspectives del mar Mediterrani. Hi ressalten les escultures, fonts, miradors, i gran varietat de plantes i flors.

I tot seguit continuarem el dia coneixent Tossa de Mar i el seu patrimoni amagat amb altres perspectives de la Costa Brava.

 

NOTES: Entrada als jardins 4 € aprox. Pagament als guies el día de la sortida. Preguem import exacte.

Al migdia temps lliure a Tossa per dinar, passejar, estar a la platja, etc…

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança bàsica d’accidents i assistència sanitària.

El preu NO inclou
 • Dinar: Podeu portar el dinar de picnic o reservar algun restaurant de Tossa de Mar al migdia.
 • Entrades: Visita als jardins 4 € aprox. Pagament als guies el día de la sortida. Preguem import exacte.
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por Internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida.

Condiciones de Cancelación y Cambios:

A las personas que hayan pagado una salida, excursión o actividad de 1 día y la cancelen hasta 72 horas antes de la misma por circunstancias de fuerza mayor, se les guardará el importe durante 1 año para realizar otra salida o excursión similar. El importe del pago NO es reembolsable.

Las cancelaciones producidas dentro de las 72 h anteriores o bien la no presentación a la hora de salida no dan derecho a ninguna devolución o reembolso, cualquiera que sea el motivo. Todos los cambios y cancelaciones tendrán que hacerse siempre por escrito en día laborable a info@centroeuropeo.com.

Puede consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No se pueden guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

 • En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe siempre deberá estar pagado antes de la salida.
 • En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o pago a cuenta de la reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta 30 días antes de la salida, o en la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los indicados plazos podrían ser anuladas.
Assegurança de Viatge

Seguro de Accidentes y Asistencia Sanitaria Básica durante las Actividades y Excursiones de un día.

En todas nuestras actividades y excursiones de un día de duración, hemos incluido en el precio un seguro que cubre la asistencia sanitaria básica a causa de accidentes, rescate, y otras posibles incidencias producidas durante el día de excursión. Este seguro no cubre el transporte de regreso a casa una vez recibido el alta. Los traslados suelen ser asumidos por mutuas privadas, seguros personales, o en su defecto deben ser costeados por los participantes. Recomendamos que consultes a tu mutua privada para estos casos.

Te informamos también que nuestro equipo de guías está formado para ofrecer acompañamiento y sigue nuestro protocolo de actuación en caso de incidencia (Aviso inmediato al 112), una vez el participante ha sido atendido por los servicios de asistencia, el Guía , valorando el caso, devolverá con el grupo para continuar la actividad.

Para informaciones sobre los Seguros de Viaje (+2 días), haz clic aquí

En les sortides, excursions i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

 • Seguir en tot moment les indicacions i normatives dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.
 • Per respecte a tots els participants, es demana la màxima puntualitat en els punts de sortida i parades durant les visites.
 • A totes les sortides cal dur un calçat esportiu i antilliscant per evitar caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits.

Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.