Volver Reservar
fageda d'en jorda

La Fageda d’en Jordà i Sant Joan les Fonts -27/11/21-8h

Terra de Volcans: Els atractius paisatges de tardor a la comarca de La Garrotxa

La Fageda d’en Jordà i Sant Joan les Fonts -27/11/21-8h

La Fageda d’en Jordà i Sant Joan les Fonts -27/11/21-8h

Terra de Volcans: Els atractius paisatges de tardor a la comarca de La Garrotxa
Excursions Culturals
Art Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resumen de la Excursión

Excursions Culturals

1 dia

fageda d'en jorda
Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

La Fageda d’en Jordà i Sant Joan les Fonts -27/11/21-8h

Terra de Volcans: Els atractius paisatges de tardor a la comarca de La Garrotxa

Activitat NO programada.
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

En aquesta excursió cultural gaudirem d’història, patrimoni i natura a parts iguals, als paisatges de La Garrotxa.

Pel matí sortirem de Barcelona per dirigir-nos a Sant Joan les Fonts. Aquest municipi es troba dins la comarca de la Garrotxa, sens dubte, un dels territoris més impressionants de Catalunya. Per una banda, al nord del riu Fluvià trobem paisatges abruptes i acinglerats; es tracta de l’Alta Garrotxa. Per l’altra banda, al sud, un paisatge més suau format per… colades de lava! Més de 40 volcans conformen aquest territori.

Sant Joan les Fonts es troba just a la frontera d’aquestes dues parts, al costat del Fluvià. Així doncs, allà gaudirem d’un preciós paisatge volcànic, ja que podrem observar restes de colades de lava. Sense oblidar el patrimoni històric del poble, destacant un pont medieval  que creua el riu.

Després ens dirigirem cap a la capital de la comarca: Olot. Aquí deixarem temps lliure per dinar, passejar… La gastronomia de la Garrotxa és també molt interessant, la terra volcànica dóna uns productes i uns sabors únics, creant la marca «cuina volcànica» amb plats tan coneguts com les patates d’Olot.

I a la tarda farem un passeig per La Fageda d’en Jordà, popularitzada per la poesia de Joan Maragall. És un extens bosc de faigs excepcional per la baixa altitud en què creix i d’una gran bellesa visual, situat en un entorn de terres volcàniques. El paisatge del Parc Natural dels Volcans és veritablement magnífic.

olot
fageda d
casa sola morales olot
Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Transport en Autocar.
  • Assegurança d’Atenció Mèdica.

El preu NO inclou
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida. que puedes consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, hay que hacer después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No es posible guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha hecho el pago correspondiente.

En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada la misma, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 3-4 días. Este importe deberá estar siempre pagado antes de la salida.

En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, hay que hacer un anticipo o pago a cuenta de reserva (que indica en cada programa) también en el plazo máximo de 3-4 días después de la inscripción. El resto del pago se debe hacer, como máximo, hasta la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los plazos indicados serán anuladas

Assegurança de Viatge

Seguro de viaje

En todos nuestros viajes de más de un día, fines de semana y puentes, hemos incluido en el precio un seguro de viaje que cubre la asistencia médica y otros posibles incidencias producidas DURANTE un viaje. Por ello, no hay que tener ninguna preocupación al respecto. Se puede pedir más información sobre esta póliza en nuestras oficinas. Este seguro NO INCLUYE los gastos de cancelación producidas ANTES de la salida, cualquiera que sea la causa. Por otro lado, recomendamos llevar en todos los viajes por Europa, la Tarjeta Sanitaria Europea, que emite la Seguridad Social y que se puede pedir al INSS, personalmente o por Internet.

Seguro opcional de Cancelación

Para evitar cualquier incidencia ANTES de un viaje, recomendamos contratar un seguro de cancelación que cubre una enfermedad grave imprevista (no preexistente), accidente personal, hospitalización, fallecimiento familiar o incidencia, producidos antes de la salida, de acuerdo con las condiciones de la póliza. La contratación de este seguro opcional se puede hacer en nuestras oficinas, habrá pagarla en el momento de hacer la reserva del viaje (y no posteriormente). En caso de contratación, el Centro Europeo es sólo una figura intermediaria en la contratación de seguros de cancelación, siendo la relación contractual entre la empresa aseguradora y la persona participante en el viaje. Alternativamente también puedes contratar un seguro de cancelación directamente a una correduría de seguros, o directamente a la aseguradora de tu elección.

Cal dur un calçat esportiu i antilliscant per les passejades per Sant Joan les Fonts i per la Fageda.

Al migdia temps lliure per dinar a Olot. Podeu anar a un dels seus restaurants o portar-vos el dinar de casa. Recomanem que reserveu prèviment el dinar a un dels seus restaurants.


COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament. L’ús de la mascareta s’aconsella també durant l’activitat quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.
– Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

Informació parades autocars
  • Hora de salida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal y Londres, acera del Bar Velòdrom) y al lado del Centro Europeo
  • 5 minutos después, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Paseo de Gracia y Rambla de Catalunya, cerca del Metro L3-L4 y Renfe Paseo de Gracia);
  • 10 minutos después, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, en la parada del bus situada entre Marina y Lepanto, cerca Metro L2-L5 Sagrada Família);
  • 20 minutos después, aprox.: 4a y última parada: Av.Meridiana 388. En la parada del bus situada dalante de la “colchonería” de la esquina del Paseo de Fabra i Puig y muy cerca del Metro L1  Fabra i Puig y Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.