Volver Reservar

Santiago Rusiñol, el gran artista del Modernisme -28/05-10h

El Carrer Petritxol i l'Auca del Senyor Esteve

Santiago Rusiñol, el gran artista del Modernisme -28/05-10h

Santiago Rusiñol, el gran artista del Modernisme -28/05-10h

El Carrer Petritxol i l'Auca del Senyor Esteve
Cicle Cultural Descobrir Barcelona
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resumen de la Excursión

Programa Activitats Culturals | Cicle Cultural Descobrir Barcelona

Matinal

Programa Activitats Culturals | Cicle Cultural Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Santiago Rusiñol, el gran artista del Modernisme -28/05-10h

El Carrer Petritxol i l'Auca del Senyor Esteve

Activitat NO programada.

CICLE CULTURAL DESCOBRIR BARCELONA: LA RUTA DE SANTIAGO RUSIÑOL

Punt de trobada: A la sortida del metro Barceloneta de la L4 (groga).

Preu socis: 10 €   –   Acompanyants / No-socis: 20 €  –  (El preu inclou les radioguies)

Notes: Grup reduït. Places limitades.


Descripció de la sortida: 

Avui farem una ruta pel Centre Històric de la ciutat de Barcelona al voltant de la figura de Santiago Rusiñol i Prats (1861-1931). Artista polifacètic, va destacar com a autor dramàtic, narrador, pintor i col·leccionista.  Provenia d’una família de l’alta burgesia d’industrials del tèxtil.

Va trencar amb la tradició familiar per dedicar-se a la vida bohèmia i artística. Rusiñol destaca per ser una de les figures més rellevants del modernisme català.

En aquesta ruta descobrirem alguns indrets de la ciutat vinculats a l’artista i a la seva vida, i també a una de les obres que el va fer més popular: «L’auca del senyor Esteve», una crònica social que es veu representada en unes ceràmiques del carrer Petritxol.


CICLE CULTURAL DESCOBRIR BARCELONA

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural organitzat pel Centre Europeu de Barcelona, és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat, a totes aquelles persones desitjoses de conèixer-lo en profunditat. El Programa s’estructura amb una sèrie de sortides, itineraris i visites temàtiques, sempre acompanyats amb Professors especialitzats i Guies experts. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per conèixer a fons la ciutat de Barcelona, i coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.


AVIS IMPORTANT: Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. Les radioguies les portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost està INCLÒS en el preu d’aquesta sortida. No obstant això, i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús. En cas de no portar-los caldrà fer el pagament indicat de 1 € al lloc de visita.


*COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

  • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
  • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
  • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.