Volver Reservar
PDF
Exposició a La Pedrera

Expo a La Pedrera: el Jaume Plensa més desconegut -30/06/23 -10h

Visitem la retrospectiva més íntima de l’escultor Jaume Plensa

Expo a La Pedrera: el Jaume Plensa més desconegut -30/06/23 -10h

Expo a La Pedrera: el Jaume Plensa més desconegut -30/06/23 -10h

Visitem la retrospectiva més íntima de l’escultor Jaume Plensa
Visites Art i HistòriaCicle Descobrir Barcelona
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  viernes, 30 junio 2023

 • image description Durada

  Matinal

 • image description Hora de sortida

  10:00

 • image description Transport

  A peu

 • image description Preu

  15€

 • image description Ocupació

  Últimes places!

 • image description Lloc de trobada

  A la porta principal de La Pedrera (Passeig de Gràcia amb Provença). 

 • image description Què trobarem

  Una interessant sortida matinal a La Pedrera, també coneguda com a Casa Milà, on contemplarem una atractiva exposició de l'escultor Jaume Plensa.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona

Matinal

Exposició a La Pedrera
Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Expo a La Pedrera: el Jaume Plensa més desconegut -30/06/23 -10h

Visitem la retrospectiva més íntima de l’escultor Jaume Plensa

Una interessant sortida matinal a La Pedrera, també coneguda com a Casa Milà, on contemplarem una atractiva exposició de l'escultor Jaume Plensa.

Lloc de trobada:

A la porta principal de La Pedrera (Passeig de Gràcia amb Provença). 

 • Dia de sortida

  viernes, 30 junio 2023
 • Hora de sortida

  10:00
 • Transport

  A peu
 • Preu socis

  15€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural “Descobrir Barcelona” és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat. En aquesta ocasió, aprofitarem per conèixer la retrospectiva més íntima de l’escultor Jaume Plensa. Acompanyats sempre amb Professors especialitzats i Guies experts, que donen àmplies explicacions dels llocs que visitem. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.

 

Exposició Jaume Plensa

Jaume Plensa és un dels escultors més reconeguts de l’art contemporani en l’àmbit internacional. L’artista, nascut a Barcelona l’any 1955, és molt polifacètic: ha experimentat amb diverses tècniques i materials, ha viscut en diferents ciutats d’arreu del món i el seu recorregut artístic ha passat de la figuració a l’abstracció en un procés de depuració formal i conceptual.

La mostra temporal que visitarem és una de les retrospectives més importants dedicades a Jaume Plensa, en la qual s’exposen un centenar de peces creades en un període d’aproximadament quaranta anys. L’exposició se centra en la fusió entre art i literatura; matèria i paraula són dos factors clau en l’obra de Plensa i ambdós es retroben en la figura humana. Vine amb nosaltres a gaudir d’aquesta exposició única que no et deixarà indiferent.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Explicacions i acompanyament del guia del Centre Europeu.
 • Entrada grupal a l’exposició “Jaume Plensa. Poesia del silenci” a La Pedrera
 • Ús de radioguies

El preu NO inclou
 • Compra dels auriculars (1€), per això recomanem dur-los de casa.
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por Internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida.

Condiciones de Cancelación y Cambios:

A las personas que hayan pagado una salida, excursión o actividad de 1 día y la cancelen hasta 72 horas antes de la misma por circunstancias de fuerza mayor, se les guardará el importe durante 1 año para realizar otra salida o excursión similar. El importe del pago NO es reembolsable.

Las cancelaciones producidas dentro de las 72 h anteriores o bien la no presentación a la hora de salida no dan derecho a ninguna devolución o reembolso, cualquiera que sea el motivo. Todos los cambios y cancelaciones tendrán que hacerse siempre por escrito en día laborable a info@centroeuropeo.com.

Puede consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No se pueden guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

 • En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe siempre deberá estar pagado antes de la salida.
 • En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o pago a cuenta de la reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta 30 días antes de la salida, o en la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los indicados plazos podrían ser anuladas.
Assegurança de Viatge

Seguro de Accidentes y Asistencia Sanitaria Básica durante las Actividades y Excursiones de un día.

En todas nuestras actividades y excursiones de un día de duración, hemos incluido en el precio un seguro que cubre la asistencia sanitaria básica a causa de accidentes, rescate, y otras posibles incidencias producidas durante el día de excursión. Este seguro no cubre el transporte de regreso a casa una vez recibido el alta. Los traslados suelen ser asumidos por mutuas privadas, seguros personales, o en su defecto deben ser costeados por los participantes. Recomendamos que consultes a tu mutua privada para estos casos.

Te informamos también que nuestro equipo de guías está formado para ofrecer acompañamiento y sigue nuestro protocolo de actuación en caso de incidencia (Aviso inmediato al 112), una vez el participante ha sido atendido por los servicios de asistencia, el Guía , valorando el caso, devolverá con el grupo para continuar la actividad.

Para informaciones sobre los Seguros de Viaje (+2 días), haz clic aquí

Servei de radioguies

Per fer més còmode la sortida i seguint els nous ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup pel centre històric, utilitzarem receptors i auriculars de lloguer. Aquests aparells, en cas de ser necessaris, els portaran els Professors i Guies el mateix dia de la visita. El seu ús serà obligatori per poder efectuar la sortida.

A la porta principal de La Pedrera (Passeig de Gràcia amb Provença). Es pot arribar amb les línies L3 i L5 Diagonal, RENFE Passeig de Gràcia o FGC Provença.