Volver Reservar

Passejada per la Foixarda i l’antic Polvorí -19/12/21 -10h

Les antigues pedreres de Montjuïc

Passejada per la Foixarda i l’antic Polvorí -19/12/21 -10h

Passejada per la Foixarda i l’antic Polvorí -19/12/21 -10h

Les antigues pedreres de Montjuïc
Visites d'Art i Història
Passejada Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  domingo, 19 diciembre 2021

 • image description Durada

  Matinal

 • image description Hora de sortida

  10:00

 • image description Transport

  A peu

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Davant de l’Hotel Plaza a Plaça Espanya. Els metros més propers són L1-L3-L8 i línies FGC.

 • image description Què trobarem

  Descobrirem alguns indrets amagats de la muntanya de Montjuïc, com són la Foixarda situada a una antiga pedrera i l'edifici del polvorí.

Resumen de la Excursión

Visites d'Art i Història

Matinal

Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

Passejada per la Foixarda i l’antic Polvorí -19/12/21 -10h

Les antigues pedreres de Montjuïc

Descobrirem alguns indrets amagats de la muntanya de Montjuïc, com són la Foixarda situada a una antiga pedrera i l'edifici del polvorí.

Lloc de trobada:

Davant de l’Hotel Plaza a Plaça Espanya. Els metros més propers són L1-L3-L8 i línies FGC.

 • Dia de sortida

  domingo, 19 diciembre 2021
 • Hora de sortida

  10:00
 • Transport

  A peu
 • Preu

  Gratis per a socis
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Farem una passejada a través de la muntanya de Montjuïc per espais que són menys coneguts i amagats. Creuarem la zona de la Foixarda, situada a la vessant nord-oest de la muntanya. L’espai de la Foixarda es troba entre l’avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia i l’avinguda de l’Estadi, i en aquest indret antigament s’hi trobava una pedrera. Actualment hi trobem l’única reserva natural urbana de la ciutat i molts equipaments i espais esportius com són l’Escola Municipal d’Hípica, la Reial Societat de Tenis Pompeia, el Centre Municipal d’Escalada o el Camp Municipal de Rugbi.


Seguirem la ruta per descobrir altres espais i monuments com serien l’antic polvorí i el cos de guàrdia. Aquests edificis protegits eren construccions auxiliars del Castell de Montjuïc, i conserven encara una petita muralla amb espitlleres i torretes.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Sortida gratuïta pels membres del Club Cultural Centre Europeu.

El preu NO inclou
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida. que puedes consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, hay que hacer después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No es posible guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha hecho el pago correspondiente.

En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada la misma, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 3-4 días. Este importe deberá estar siempre pagado antes de la salida.

En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, hay que hacer un anticipo o pago a cuenta de reserva (que indica en cada programa) también en el plazo máximo de 3-4 días después de la inscripción. El resto del pago se debe hacer, como máximo, hasta la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los plazos indicados serán anuladas

Assegurança de Viatge

Seguro de viaje

En todos nuestros viajes de más de un día, fines de semana y puentes, hemos incluido en el precio un seguro de viaje que cubre la asistencia médica y otros posibles incidencias producidas DURANTE un viaje. Por ello, no hay que tener ninguna preocupación al respecto. Se puede pedir más información sobre esta póliza en nuestras oficinas. Este seguro NO INCLUYE los gastos de cancelación producidas ANTES de la salida, cualquiera que sea la causa. Por otro lado, recomendamos llevar en todos los viajes por Europa, la Tarjeta Sanitaria Europea, que emite la Seguridad Social y que se puede pedir al INSS, personalmente o por Internet.

Seguro opcional de Cancelación

Para evitar cualquier incidencia ANTES de un viaje, recomendamos contratar un seguro de cancelación que cubre una enfermedad grave imprevista (no preexistente), accidente personal, hospitalización, fallecimiento familiar o incidencia, producidos antes de la salida, de acuerdo con las condiciones de la póliza. La contratación de este seguro opcional se puede hacer en nuestras oficinas, habrá pagarla en el momento de hacer la reserva del viaje (y no posteriormente). En caso de contratación, el Centro Europeo es sólo una figura intermediaria en la contratación de seguros de cancelación, siendo la relación contractual entre la empresa aseguradora y la persona participante en el viaje. Alternativamente también puedes contratar un seguro de cancelación directamente a una correduría de seguros, o directamente a la aseguradora de tu elección.

Cal dur un calçat esportiu antilliscant per fer aquesta activitat. També portar aigua.

COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

 • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
 • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
 • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.

10h davant de l’Hotel Plaza a Plaça Espanya. Els metros més propers són L1-L3-L8 i línies FGC.