Volver Reservar

Passejada cultural per Badalona -24/9

Història i cultura mediterrània

Passejada cultural per Badalona -24/9

Passejada cultural per Badalona -24/9

Història i cultura mediterrània
Visites d'Art i Història
Art Passejada
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resumen de la Excursión

Visites d'Art i Història

Tarda

Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

Passejada cultural per Badalona -24/9

Història i cultura mediterrània

Activitat NO programada.

PUNT DE TROBADA: 18,00 h – A la sortida del Metro Badalona – Pompeu Fabra (L2) – (Sortida principal Av. Marti Pujol)


DESCRIPCIÓ: Badalona és una de les poblacions més interessants de la comarca del Maresme, ja que es tracta d’una ciutat amb més de 2.000 anys d’història i, per tant, una de les ciutats més antigues de Catalunya. Un dels períodes més importants per Badalona va ser la època de la industrialització i la seva vinculació amb la burgesia, prova d’aixó són els magnífics edificis modernistes que encara es conserven.

A més, en aquesta ciutat es troba un passeig marítim molt emblemàtic. No només pel paisatge del Mar Mediterrani i les famoses barquetes de colors col·locades sobre la sorra, sinó també per la mítica Fàbrica del Anís del Mono i per l’icònic Pont del Petroli.

En aquesta sortida et convidem a conèixer tot això i molt més mentre gaudim d’una bonica passejada a l’aire lliure i a la vora del mar.


NOTES: Passejada cultural. Durada unes 2 h.

 


 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.