Volver Reservar
Els Jardins del Putxet

El Barri del Putxet -18/10

Vistes panoràmiques de Barcelona des del Turó del Putxet

El Barri del Putxet -18/10

Vistes panoràmiques de Barcelona des del Turó del Putxet
Visitas de Arte e Historia
Història Passejada
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resumen de la Excursión

Visitas de Arte e Historia

Matinal

Els Jardins del Putxet
Visitas de Arte e Historia | Activitat Club Cultural.

El Barri del Putxet -18/10

Vistes panoràmiques de Barcelona des del Turó del Putxet

Activitat NO programada.

PUNT DE TROBADA: 10,00 h – A la Plaça Kennedy, al costat de la sortida del metro estació Av. Tibidabo de la línia L7 dels FGC.


Descripció: El Putxet és una petita muntanya que s’estén entre Vallcarca i Sant Gervasi. A vegades també el trobarem escrit com el Puget o el Putget. A finals del segle XIX s’hi van començar a construir un seguit de torres d’estiueig per a la burgesia, algunes d’elles d’estil modernista.  A partir de la segona meitat del segle XX, però moltes d’aquestes cases es van substituir per pisos.

En el nostre recorregut descobrirem algunes d’aquestes torres que encara han sobreviscut i també anirem al Parc del Turó del Putxet, on des del seu cim si poden veure unes boniques vistes de Barcelona. El parc va ser creat el 1970 al cim del turó, en terrenys cedits per la família Morató. Ha conservat una vegetació rica en arbres i arbustos com són pins, alzines i oliveres.


NOTES: Passejada cultural. Durada unes 2 h. Cal dur un calçat esportiu, ja que en el recorregut hi ha alguns carrers amb pujada.


 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.