Volver Reservar
PDF

Dimarts Històrics – La Barcelona de la Il·lustració -5/07/22 -17h

Passejada Cultural: La puixança barcelonina durant el Segle de les Llums

Dimarts Històrics – La Barcelona de la Il·lustració -5/07/22 -17h

Dimarts Històrics – La Barcelona de la Il·lustració -5/07/22 -17h

Passejada Cultural: La puixança barcelonina durant el Segle de les Llums
Visites Art i Història
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.

Resum del viatge

Visites Art i Història

Tarda

Visites Art i Història | Activitat Club Cultural.

Dimarts Històrics – La Barcelona de la Il·lustració -5/07/22 -17h

Passejada Cultural: La puixança barcelonina durant el Segle de les Llums

Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Programa: “Dimarts Històrics”

Els “Dimarts Històrics” són una activitat del Centre Europeu plantejada en el format de Cicle Cultural per aprofundir en el passat de Barcelona tot passejant pels seus carrers. Més enllà dels grans vestigis i obres artístiques, l’objectiu d’aquestes sortides és conèixer els episodis més importants d’una ciutat amb més de 2000 anys d’història. Així, mirarem de rescatar de l’oblit aquells fets i personatges que ens precediren situant-los en els seus escenaris, llocs que sota la fressa quotidiana en conserven la memòria. Us convidem a acompanyar-nos en aquest viatge pel temps i gaudir de la fabulosa història de Barcelona!

 

 

 

Cicle Dimarts Històrics – Part 5: la Barcelona de la Il·lustració

Després de la derrota de 1714, que comporta la supressió de les institucions i lleis catalanes, Catalunya es troba destrossada i sotmesa a una forta repressió que es materialitza en la Ciutadella borbònica de Barcelona. Mig segle més tard, a mitjans del s.XVIII, quan ja circulen les idees il·lustrades, s’engeguen institucions com la Junta de Comerç, que vetlla per la recuperació econòmica i la modernització del país. L’obertura del comerç amb Amèrica, on s’exporten els teixits d’indianes que surten del port de Barcelona, afavoreix la represa de la ciutat. La vida barcelonina transcorre a la Rambla, on s’hi basteixen sumptuosos palaus. Al Calaix de Sastre, el baró de Maldà relata el seu dia a dia i pren el pols d’una societat dinàmica, oberta i rebel que ja gosa tornar a aixecar-se contra l’autoritat. L’any 1808 Napoleó pren el control de Barcelona, que mantindrà -malgrat la cruesa de la Guerra del Francès- fins a la retirada de les tropes franceses el 1814.


  • Punt de trobada: sortida de metro Sant Antoni amb c/Urgell (L2)
  • Finalització de la sortida: Pla de Palau (metro Barceloneta, L4)

Servei de radioguies

Per fer més còmode la sortida i seguint els nous ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup pel centre històric, utilitzarem receptors i auriculars de lloguer. Aquests aparells els portaran els Professors i Guies el mateix dia de la visita. El seu ús serà obligatori per poder efectuar la sortida.


  • Lloguer de radioguies: 2 € – Import que els Professors i Guies recolliran al lloc.
  • Auriculars: 1 € – Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.
Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, explicacions i guiatge pels Professors del Centre Europeu.

El preu NO inclou
  • Lloguer de radioguies: 2 € – Import que els guies recolliran al lloc.
  • Auriculars: 1 € – Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida. que puedes consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, hay que hacer después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No es posible guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha hecho el pago correspondiente.

En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada la misma, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 3-4 días. Este importe deberá estar siempre pagado antes de la salida.

En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, hay que hacer un anticipo o pago a cuenta de reserva (que indica en cada programa) también en el plazo máximo de 3-4 días después de la inscripción. El resto del pago se debe hacer, como máximo, hasta la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los plazos indicados serán anuladas

Assegurança de Viatge

Seguro de viaje

En todos nuestros viajes de más de un día, fines de semana y puentes, hemos incluido en el precio un seguro de viaje que cubre la asistencia médica y otros posibles incidencias producidas DURANTE un viaje. Por ello, no hay que tener ninguna preocupación al respecto. Se puede pedir más información sobre esta póliza en nuestras oficinas. Este seguro NO INCLUYE los gastos de cancelación producidas ANTES de la salida, cualquiera que sea la causa. Por otro lado, recomendamos llevar en todos los viajes por Europa, la Tarjeta Sanitaria Europea, que emite la Seguridad Social y que se puede pedir al INSS, personalmente o por Internet.

Seguro opcional de Cancelación

Para evitar cualquier incidencia ANTES de un viaje, recomendamos contratar un seguro de cancelación que cubre una enfermedad grave imprevista (no preexistente), accidente personal, hospitalización, fallecimiento familiar o incidencia, producidos antes de la salida, de acuerdo con las condiciones de la póliza. La contratación de este seguro opcional se puede hacer en nuestras oficinas, habrá pagarla en el momento de hacer la reserva del viaje (y no posteriormente). En caso de contratación, el Centro Europeo es sólo una figura intermediaria en la contratación de seguros de cancelación, siendo la relación contractual entre la empresa aseguradora y la persona participante en el viaje. Alternativamente también puedes contratar un seguro de cancelación directamente a una correduría de seguros, o directamente a la aseguradora de tu elección.

  • Punt de trobada: sortida de metro Sant Antoni amb c/Urgell (L2)
  • Finalització de la sortida: Pla de Palau (metro Barceloneta, L4)