Cicle Descobrir Barcelona: La Casa Vicens i els seus jardins -6/11

Bajar
Resum de l'Excursió
Ciclo Cultural Descubrir Barcelona | Visitas de Arte e Historia / Matinal
Excursió no programada
Sobre l'Excursió
Cicle Descobrir Barcelona: La Casa Vicens i els seus jardins -6/11
Excursió no programada

DESCOBRIR BARCELONA – CICLE ESPECIAL DE VISITES: LA CASA VICENS

PUNT DE TROBADA: 10,00 h a la sortida del metro, estació Fontana, de la línia 3 (verda).

Preu socis: 14 € – No socis +10 € (el preu inclou les entrades)

La Casa Vicens va ser construïda entre 1883 i 1885 pel genial arquitecte Antoni Gaudí, de fet va ser la primera casa que va fer. Amb aquesta visita podrem descobrir un Gaudí jove, que explora, experimenta i barreja l’arquitectura tradicional catalana i la influència de l’art àrab que sempre el va meravellar. Una visita sorprenent que té el seu punt més àlgid al pis noble, on vivia la família Vicens, amb una decoració exquisida.


La casa, inclosa com a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO l’any 2005, va obrir les portes com a museu el novembre del 2017, després de tres anys de restauració. A més dels espais concebuts originalment per Gaudí, també s’ha procurat donar a conèixer l’ampliació feta per Joan Baptista Serra de Martínez l’any 1925 i el preciós jardí que l’envolta.


IMPORTANT: En aquesta visita especial es farà una explicació abans d’entrar a la casa i també tindreu l’oportunitat de descobrir algunes curiositats del seu jardí a càrrec de la nostra guia especialista, la Mireia Teixidor, responsable del manteniment dels jardins de la casa.

Amb l’actual situació, les visites a l’interior de la casa hauran de ser en grups reduïts i lliurement. La Casa ofereix un audioguia que podreu descarregar al móbil el dia de la visita. CAL PORTAR ELS AURICULARS DE CASA.

 


AVÍS: En cas de cancel·lació, no es possible retornar l’import de les entrades pagades, qualsevol que sigui la causa.

CICLE CULTURAL DESCOBRIR BARCELONA

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural organitzat pel Centre Europeu de Barcelona, és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat, a totes aquelles persones desitjoses de conèixer-lo en profunditat. El Programa s’estructura amb una sèrie de sortides, itineraris i visites temàtiques, sempre acompanyats amb Professors especialitzats i Guies experts. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per conèixer a fons la ciutat de Barcelona, i coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura. (Grup reduït – Places limitades).

 


*COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

  • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
  • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
  • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.