Viena, capital d’Art i Història – Àustria

Descargar

Us presentem un interessant viatge cultural a la ciutat de Viena, una de les capitals més antigues d’Europa. L’objectiu d’aquest viatge és descobrir el patrimoni cultural i artístic de la ciutat tot passejant pels seus bonics racons, barris, carrers i parcs i visitant alguns dels seus museus més importants.

Presentación del viaje

Viena, la gran capital d’Àustria, està situada a la riba del riu Danubi, al peu dels primers contraforts dels Alps, i envoltada d’un suggestiu paisatge de grans parcs, boscos i verds turons. Els edificis monumentals, palaus i museus amb tresors artístics únics, són testimoni del gran passat històric de la ciutat, quan era capital d’un gran imperi. Durant segles va aconseguir un renom de particular importància com a ciutat de la música i l’art. A més, aquest any 2018, se celebra el centenari del Modernisme Vienès per la qual cosa podrem gaudir de nombroses exposicions i recorreguts artístics, que ens endinsaran en l’època daurada del 1900.

 • Dimarts 12 de juny 2018
 • Àustria

Arribada a Viena, la Ciutat Imperial

 • Ens trobarem a les 6:00 h del matí al taulell / mostrador 405 (Vueling) de la Terminal 1 de l'Aeroport del Prat de Barcelona. Agafarem el vol en destinació a Viena a les 07h55 per arribar a les 10h20 a Viena.

  Un cop arribem a Viena, farem una primera visita panoràmica en autocar a la ciutat i ens aproparem fins a Schönbrunn també conegut com "el Versalles Vienès" on aprofitarem per passejar pels seus magnífics jardins. Farem una visita guiada pel Palau de Schönbrunn que va ser l'antiga residència d'estiu dels Habsburg. Aquí van residir en el seu dia Maria Teresa, l'emperador Francesc Josep, l'emperadriu Isabel, ...

  A la tarda, l'autocar ens portarà fins a l'hotel, i després de repartir les habitacions, tindrem un primer contacte amb la ciutat antiga. La Unesco va declarar com a Patrimoni de la Humanitat el centre històric de Viena, on hi destaca el barri antic, amb típics carrers i places i la magnífica Catedral de Sant Esteve, amb la torre de 137 m d'alçada i la seva característica teulada multicolor. Després deixarem temps lliure per sopar.

 • Dimecres 13 de juny 2018

La Viena de 1900

 • Avui farem una ruta a peu per la ciutat, que ens portarà a descobrir l'art i l'arquitectura del modernisme vienès. Visitarem l'exposició permanent al Museu de Viena: "Viena 1900", on podrem gaudir de les pintures de Klimt, Schiele, i altres artistes modernistes.

  Després de dinar lliurement per la zona, farem una passejada pel centre de la ciutat, on podrem visitar la impressionant biblioteca de la Catedral, i farem un bonic recorregut pels carrers empedrats del barri jueu.

 • Dijous 14 de juny 2018

El Barri dels Museus de Viena

 • El Museums Quartier o barri dels Museus de Viena pertany a un dels complexos culturals més grans del món i està situat on acaba el nucli antic, en el que van ser antigament les cavallerisses imperials.
  Visitarem el Museu de Belles Arts i el Leopold Museum on seguirem gaudint de l'Art Nouveau vienès. Després deixarem temps lliure per dinar al barri dels Museus.

  A la tarda, visitarem el Palau Imperial de Hofburg, situat en el centre històric de la ciutat. És el palau més gran de la ciutat de Viena i va ser la residència de la major part de la reialesa austríaca, especialment de la dinastia dels Habsburg. Hi destaquen el museu de Sissi i els salons imperials.

 • Divendres 15 de juny 2018

El Palau Belvedere - Temps lliure a la ciutat

 • Avui agafarem un tramvia que ens portarà a l'esplendorós palau barroc Belvedere, que a més alberga una de les col·leccions artístiques de major valor de tota Àustria, amb les principals obres de Gustav Klimt, Egon Schiele i Oskar Kokoschka. Val la pena passejar-se pels seus jardins que són la màxima expressió de l'arquitectura paisatgística barroca.

  A la tarda deixarem temps lliure per passejar per la ciutat i visitar particularment altres tresors artístics. Destacar l'Opera, la sumptuosa Ringstrasse, el Parlament... També val la pena acostar-se al famós parc d'atraccions del Prater, un gran símbol de Viena, i tot recordant la inoblidable banda sonora del film "El Tercer Hombre", gaudir d'una fascinant vista panoràmica sobre la ciutat des de la Sínia Gegant.

  És interessant també arribar-se fins a Grinzing, petita i animada població de la perifèria, conectada amb un tramvia. És famosa pels "Heuriger", tavernes tradicionals on serveixen vi jove i menjar casolà, sovint amb l'acompanyament de petites orquestrines de música popular vienesa.

  Al vespre, qui vulgui, podrà gaudir d'un concert de la Vienna Mozart Orquestra a La Wiener Musikverein. És un edifici classicista que alberga diverses sales de concerts i altres institucions musicals, es va obrir al públic el 6 de gener de 1870. (A l'hora de fer la bestreta es demanarà la confirmació i pagament de l'entrada, uns 70€ aprox.)

 • Dissabte 16 de juny 2018

L'Església d'Otto Wagner i tornada a Barcelona

 • Un cop esmorzats, carregarem les maletes dintre de l'autocar i farem l'última visita del viatge, l'església que Otto Wagner va construir entre 1905 i 1907. Aquesta obra mestra del modernisme Vienès es va convertir en un dels símbols de la ciutat de Viena i la seva cúpula daurada es veu des de tots els racons de la ciutat.

  Tot seguit anirem cap a l'aeroport per agafar a les 14,00 h el vol de retorn a Barcelona. Arribada a les 16h30 aprox. a la Terminal T1 del Prat.

Precio del Viaje

980 €

Preu per persona en habitació doble compartida.

Suplement habitació individual: + 190 € (Places limitades).

Forma de pagament: 360 € de bestreta de reserva. La resta del pagament com a màxim fins al 29 de maig.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en avió i els desplaçaments locals amb autocar des de i a l’aeroport de Viena.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i guies locals.
 • Allotjament a l’Hotel Am Konzerthaus Vienna MGallery 4****  (hotelamkonzerthaus.com)
 • Estada en habitacions dobles amb dutxa/bany.
 • Règim AD d’allotjament i esmorzar.
 • Assegurança de viatge.
 • Taxes locals i impostos.

EL PREU NO INCLOU: 

 • Els dinars i sopars durant l’estada a Viena.
 • Les begudes i extres de l’hotel.
 • Entrades i visites opcionals a museus, monuments, espectacles, … (es recolliran durant el transcurs del viatge amb preu reduït de grup).
 • Els imports dels viatges opcionals o particulars corresponents als mitjans de transport públic local, tramvies, bus, metro, taxis, … etc.

DOCUMENTACIÓ: 

 • A tots els viatges cal portar-hi el DNI i/o PASSAPORT no caducats. Per raons de seguretat es recomana portar ambdós documents i en llocs separats.

ASSEGURANCES DE VIATGE: 

Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança bàsica que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. A part d’això, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte al respecte.


Autocars: No es reserven seients concrets en els autocars, per tal que cada participant pugui situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Cada persona selecciona el seu seient, a mida que per ordre d’arribada, puja a l’autocar. Les places es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers.

Nota: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants.

Avís sobre el preu del viatge: Calculat amb data 01-04-2018. En cas de variacions excepcionals de preus, tarifes i taxes aèries es tindria que modificar el preu indicat.

Reuniones preparatorias

Dimarts 29 de maig 2018, a les 19,00 h al Centre Europeu. Recomanem l’assistència.