València – Ciutat d’Art i Història

Bajar
Resum de l'Excursió
Programa Mensual | Viajes Culturales2 días
Hora de salida:
07:00
Fecha
sáb 10 - dom 11 Feb 2018
Durada
2 días
Tipus d'excursió
Transporte
Autocar
Precio Total
168€
Precio de la reserva
56€
Supl. Hab. individual
35€
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
València – Ciutat d’Art i Història
Resum de l'excursió
 • Fechas:

  sábado, 10 de febrero de 2018 - domingo, 11 de febrero de 2018

 • Hora de salida:

  07:00

 • Durada

  2 días

 • Tipus d'excursió:

 • Transporte:

  Autocar

 • Precio Total:

  168€

 • Precio de la reserva:

  56€

 • Supl. Hab. individual:

  35€

 • Excursió Programada

Interessant viatge  dedicat a la ciutat de València, considerada un centre de referència a escala europea en àmbits tan diferents com la cultura, la gastronomia, la música, el disseny, l’art o l’arquitectura, que li confereixen un esperit modern, obert, i dinàmic. També, visitarem el Parc Natural de l’ Albufera, patrimoni ecològic de la península ibèrica.

 • Dissabte 10 febrer 2018
 • Viatge cultural a València

La Malva-rosa - El centre històric

 • Sortirem en autocar a les 7,00 h des del Centre Europeu, amb les parades habituals. Començarem el nostre viatge en direcció a València i a mig camí ens aturarem per esmorzar. Un cop arribem a la ciutat, anirem a la reconeguda Platja de la Malva-Rosa, flanquejada per l'animat passeig marítim que acull nombrosos restaurants, on deixarem temps lliure per dinar i on podreu gaudir de l'autèntica paella valenciana. Després, anirem a l'hotel a deixar les maletes i entregar les habitacions.

  A la tarda, farem una visita cultural pel centre històric de València, testimoni de l'auge de la ciutat a partir del segle XV i materialitzat en edificis tan emblemàtics com per exemple La Llotja de la Seda, reflex del poder comercial de la ciutat. També, descobrirem edificacions molt interessants com el Palau de la Generalitat Valenciana. Les torres de Serrans que foren construïdes el 1392 a càrrec de Pere Balaguer, part de l'antiga muralla cristiana, i erigides com a defensores d'un dels accessos més utilitzats a la València antiga també són un monument destacat. Cal ressaltar també la Catedral de València (S. XIII), aixecada en el nucli antic de la ciutat, sobre una antiga mesquita i que compta amb el Micalet, el famós campanar gòtic. Temps lliure per sopar.

 • Diumenge 11 febrer 2018

La ciutat de les arts - L'albufera

 • Aquest matí, i després d'esmorzar a l'hotel, farem una visita exterior a la Ciutat de les Arts i les Ciències, un complex d'oci científic i cultural envoltat per parc i jardins, obra del conegut arquitecte Santiago Calatrava i convertit en una gran icona de la renovació urbana de la capital del Túria gràcies a la seva arquitectura avantguardista.

  Més tard, visitarem el parc natural de l'Albufera, que amb 21.000 hectàrees de superfície constitueix un dels espais naturals més representatius de València, i el llac més gran de la península Ibèrica. Al voltant de l'Albufera, antic golf marí tancat per una restinga (cordó litoral) i alimentat per aigües dolces de barrancs, sèquies i surgències d'aigües superficials (ullals), es localitza una de les àrees de major valor ecològic d'Europa. A més, des del llac, s'obren tres canals de desguàs que mitjançant comportes regulen el nivell de l'aigua i permeten la inundació dels arrossals que voregen el perímetre de l'albufera i que són tan representatius de la comunitat Valenciana.
  Després, anirem al Saler, on la seva bonica platja i els seus restaurants, ens permetran gaudir del clima i la gastronomia valenciana. A la tarda, retornarem a Barcelona amb arribada aprox. a les 21,00 h.

Precio del Viaje

168 €

Preu per persona compartint habitació doble.

Suplement hab. individual: + 35 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 56 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins al dia de la reunió.

EL PREU INCLOU: 

 • Viatge en autocar entre Barcelona i València i retorn.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Allotjament a l’ HOTEL EXPO VALÈNCIA (3 ***) – Vegeu l’hotel a www.expohotels.com
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Règim AD a l’hotel. Allotjament i esmorzar bufet de diumenge.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, visites i menús als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars. València és una ciutat molt turística, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries.

Despeses: Cal destacar que en aquest viatge cultural NO hi ha excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i trasllats en el nostre autocar estan sempre incloses en el preu i per això, no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu. Les possibles entrades opcionals a museus, castells, monuments, trens, funiculars, telefèrics, vaixells, espectacles, etc. es pagaran directament al lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. En general són quantitats molt petites. A més en tots aquests casos sempre procurem obtenir descomptes especials i preus reduïts de grup, si és possible.

Nota Important: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge, però NO inclou la cancel·lació prèvia del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. Preu per persona: 15 €.

reuniones preparatorias

Dijous 1 de febrer, a les 18 h i a les 19 h (Són dues reunions iguals).

Autocar y horarios

1ª parada: Muntaner 213 (entre Av. Diagonal y Londres, acera Bar Velódromo) y al lado del C. Europeo.

Hora de Salida indicada en el programa

2ª parada: València 266 (Parada bus entre Pº Gràcia y Rbla. Catalunya (Metro L3-L4 y Renfe Passeig Gràcia)).

5 minutos después, aprox.

3ªparada: València 460 (Parada bus entre Marina y Lepant, cerca Metro L2-L5 Sagrada Familia).

10 minutos después, aprox.

4a y última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus frente a la “colchonería” de la esquina del Paseo Fabra y Puig, cerca Metro L1 y Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓN: No es en la estación de autobuses.

20 minutos después, aprox.