Volver Reservar
PDF
El Far de Sant Sebastià

Peratallada, vila medieval – Llafranc i Calella -22/07/23 -8h

Visitem alguns dels paisatges més bonics del Baix Empordà i la Costa Brava

Peratallada, vila medieval – Llafranc i Calella -22/07/23 -8h

Peratallada, vila medieval – Llafranc i Calella -22/07/23 -8h

Visitem alguns dels paisatges més bonics del Baix Empordà i la Costa Brava
Excursions Culturals
Art Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  sábado, 22 julio 2023

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  32€

 • image description No socis

  +12€

 • image description Ocupació

  Inscripciones abiertas

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Els paisatges del Baix Empordà amb els pintorescos indrets de la vila medieval de Peratallada, l'Empordanet amb el record del gran escriptor català Josep Pla i Calella de Palafrugell.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals

1 dia

El Far de Sant Sebastià
Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Peratallada, vila medieval – Llafranc i Calella -22/07/23 -8h

Visitem alguns dels paisatges més bonics del Baix Empordà i la Costa Brava

Els paisatges del Baix Empordà amb els pintorescos indrets de la vila medieval de Peratallada, l'Empordanet amb el record del gran escriptor català Josep Pla i Calella de Palafrugell.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  sábado, 22 julio 2023
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

En aquesta excursió veurem els bonics paisatges de la comarca del Baix Empordà i la Costa Brava amb els pintorescos paratges de Calella de Palafrugell, el camí de ronda de Llafranc, la vila medieval de Peratallada, i L’Empordanet amb els records del gran escriptor català Josep Pla.

Avui anirem a la comarca del Baix Empordà, i visitarem alguns dels paratges més atractius i ben conservats de la zona. Al matí veurem Peratallada. És un poble medieval de gran tipisme declarat Conjunt Històric-Artístic, amb atractives cases de pedra, muralles, torres i curiosos racons. Les seves muralles van ser excavades a la roca viva i es treballaren en “pedra tallada” d’on prové el nom de la població. Dins de la població hi destaca la plaça porxada i la silueta del castell fortificat amb la seva torre de l’Homenatge.

 

Després d’aquesta visita, deixarem les terres d’interior de l’Empordanet i ens dirigirem a la costa, a Calella de Palafrugell. És sens dubte un dels llocs mítics de la Costa Brava per la seva bellesa, amb el Port Bo, les petites cales, les platges, … etc. Aquí val la pena passejar pel pintoresc camí de ronda fins a Llafranc, amb atractius racons i magnífics paisatges sobre sobre el Mar Mediterrani, on el gran escriptor Josep Pla va dir que s’hi veien alguns dels millors panorames del país. Al capvespre retorn a Barcelona per l’autopista.


NOTES: Al migdia, temps lliure a Calella per dinar, estar a la platja, passejar … etc. Podeu portar el dinar de picnic o reservar algun dels seus restaurants.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança bàsica d’accidents i assistència sanitària.

 


El preu NO inclou

Al migdia, temps lliure a Calella per dinar, estar a la platja, passejar … etc. Podeu portar el dinar de picnic o reservar algun dels seus restaurants.

 

Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por Internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida. que puede consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No se pueden guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

 • En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe siempre deberá estar pagado antes de la salida.
 • En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o pago a cuenta de la reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta 30 días antes de la salida, o en la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los indicados plazos podrían ser anuladas.
Assegurança de Viatge

Seguro de Accidentes y Asistencia Sanitaria Básica durante las Actividades y Excursiones de un día.

En todas nuestras actividades y excursiones de un día de duración, hemos incluido en el precio un seguro que cubre la asistencia sanitaria básica a causa de accidentes, rescate, y otras posibles incidencias producidas durante el día de excursión. Este seguro no cubre el transporte de regreso a casa una vez recibido el alta. Los traslados suelen ser asumidos por mutuas privadas, seguros personales, o en su defecto deben ser costeados por los participantes. Recomendamos que consultes a tu mutua privada para estos casos.

Te informamos también que nuestro equipo de guías está formado para ofrecer acompañamiento y sigue nuestro protocolo de actuación en caso de incidencia (Aviso inmediato al 112), una vez el participante ha sido atendido por los servicios de asistencia, el Guía , valorando el caso, devolverá con el grupo para continuar la actividad.

Para informaciones sobre los Seguros de Viaje (+2 días), haz clic aquí

En les sortides, excursions i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

 • -Seguir en tot moment les indicacions i normatives dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.
 • -Per respecte a tots els participants, es demana la màxima puntualitat en els punts de sortida i parades durant les visites.
 • -A totes les sortides cal dur un calçat esportiu i antilliscant per evitar caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits.

 

 

Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.

 

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.