Occitania – Los Mercados de Navidad de Toulouse y Albi

Descargar

Toulouse – Cordes-sur-Ciel – El País Càtar – L’Alta Garona – L’Abadia de Fontfreda – La Vall de l’Aude – Els grans paisatges del sud de França

Presentación del viaje

Presentem un viatge de gran atractiu cultural, a una de les zones més seductores i interessants del sud de França: Occitània. Aquesta regió presenta grans contrasts, des dels paisatges de muntanya del Pirineu a les grans planes de la Garona i del Tarn. En molts pobles rurals es manté encara viva la parla occitana, la llengua dels poetes i trobadors medievals. En la nostra ruta destaquen poblacions tant interessants com Tolosa de Llenguadoc (Toulouse), Cordes-sur-Ciel, i sobre tot la meravellosa ciutat d’Albi amb la seva catedral – fortalesa única a Europa. A més en aquestes dates ens trobarem amb l’animació dels seus típics Mercadets de Nadal. Farem estada en un cèntric hotel de Toulouse.

 • Divendres 8 desembre 2017

Les Valls de L'Aude - L'Abadia de Fontfreda - Toulouse

 • Sortida en autocar a les 7,00 h del matí del Centre, amb les parades habituals. Ens dirigirem cap a la Jonquera i les terres de l’Aude i Narbonne, a on ens aturarem per visitar el seu interessant nucli antic amb palaus i carrers típics, en el qual ressalta la Catedral de Sant Just i Pastor. A la tarda anirem amb l’autocar cap a les muntanyes de les Corbières (Les Corberes), per visitar la famosa Abadia de Fontfroide (Fontfreda), un dels monuments més impressionants del Sud de França. Amagada al fons d’una vall i envoltada de xiprers, és una de les més grans abadies del Císter a Europa. Fou fundada l’any 1093 com a lloc de lluita contra els heretges càtars i restaurada el s.XVIII. Destaca sobre tot el magnífic Claustre, així com l’elegant sala capitular, la gran església, els jardins, etc. Al capvespre arribarem a Toulouse (Tolosa de Llenguadoc), la gran capital d’Occitània i de la regió francesa de Midi-Pyrénées (Migdia-Pirineus). Allotjament a un cèntric hotel de Toulouse.

 • Dissabte 9 desembre 2017

El Pais Càtar - Albi, la Ciutat Rosada - Cordes, vila medieval

 • Sortirem amb l’autocar cap Albi, una de les urbs més atractives d’Occitània. Moltes cases d'Albi estan construïdes en maó rosa, per la qual cosa es coneix com la "ciutat rosada". Destaca la Catedral de Santa Cecília, excepcional obra mestra de l'art gòtic. Aquesta regió és coneguda també com el País Càtar. Entre els segles XI i XIII, els Càtars, una nova i renovadora secta cristiana que pretenia la puresa de les costums es va estendre per Europa. La ciutat d'Albi va ser un dels principals refugis dels Bons Homes o Albigesos, que es van enfrontar tràgicament amb l'església de Roma i els reis de França. A la tarda anirem cap a la meravellosa població medieval de Cordes-sur-Ciel, situada al cim d'un turó. Es considera un dels 50 pobles més pintorescos i singulars de França. Al capvespre retorn a l’hotel de Toulouse.

 • Diumenge 10 desembre 2017

Toulouse - Carcassonne - Retorn a Barcelona

 • El matí el dedicarem a completar la visita de la ciutat de Toulouse, on es conserven importants monuments i un interessant barri antic a les ribes del riu Garona. Destaca l'edifici de Le Capitole que avui alberga l'Ajuntament i sobre tot la Basílica de Sant Serní, la major església romànica de França. La seva construcció es va iniciar cap a l'any 1.080, i ara es un dels grans monuments històrics i culturals. Al migdia anirem cap a Carcassonne, que és una de les ciutats monumentals més espectaculars d’Europa. Aquí deixarem temps per dinar lliurement. A la tarda, retornarem a Barcelona per l’autopista amb arribada prevista a les 21 h (aprox.).

Precio del Viaje

436 €

Preu per persona en habitació doble compartida.

Suplement hab. individual: +140 € (Places limitades).

Forma de pagament: 136 € de bestreta de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins al dia de la reunió.

EL PREU INCLOU:

 • Viatge i tots els desplaçaments i excursions en el nostre autocar.  Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Allotjament a l’Hotel Crowne Plaza de Toulouse (4****). Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Règim AD, allotjament i esmorzar-buffet. Assegurança de viatge. Impostos i taxes.

 IMPORTANT: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives. Tots els desplaçaments i sortides en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

EL PREU NO INCLOU:

 • Menjars: A fi de donar la màxima llibertat als participants, els dinars i sopars no hi són inclosos. Donat que l’Hotel Crowne Plaza es troba situat al centre de Toulouse, a la Plaça del Capitole, no hi ha cap problema ja que hi han molts restaurants, bars, cafeteries, etc. D’altra banda, totes les poblacions que visitarem tenen també nombrosos restaurants. Així cada persona pot escollir els seus menús favorits i provar els plats típics de la regió.
 • Visites opcionals: En aquests viatges culturals no hi ha excursions facultatives ni despeses imprevistes. Les possibles entrades opcionals a museus, monuments, castells, etc … i els viatges en transports públics, trens, funiculars, telefèrics, etc … corren a càrrec de cada participant. Aquestes activitats opcionals es paguen directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. No obstant això, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.

Información Práctica

 • Vestuari: Recomanem portar un calçat antilliscant i un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense cap dificultat.
 • Documentació: A tots els viatges i sortides per Europa cal portar sempre el DNI no caducat (o bé el Passaport).
 • Assegurances de viatge:  En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, incloem en el preu una assegurança bàsica que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències del viatge, fins uns límits determinats, i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança bàsica no inclou l’anul·lació del viatge. Si alguna persona desitja una assegurança especial d’anul·lació, cal demanar-ho a les nostres oficines. A part d’això, també recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.

Reuniones preparatorias

Dijous 30 novembre – A les 18 o 19 hores (Són 2 reunions iguals).

Autocar y horarios

1ª parada: Muntaner 213 (entre Av. Diagonal y Londres, acera Bar Velódromo) y al lado del C. Europeo.

Hora de Salida indicada en el programa

2ª parada: València 266 (Parada bus entre Pº Gràcia y Rbla. Catalunya (Metro L3-L4 y Renfe Passeig Gràcia)).

5 minutos después, aprox.

3ªparada: València 460 (Parada bus entre Marina y Lepant, cerca Metro L2-L5 Sagrada Familia).

10 minutos después, aprox.

4a y última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus frente a la “colchonería” de la esquina del Paseo Fabra y Puig, cerca Metro L1 y Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓN: No es en la estación de autobuses.

20 minutos después, aprox.