Volver Reservar
PDF

Natura al Montbaig i Sant Ramon -19/04/23 -10h

Les grans panoràmiques de la plana del Baix Llobregat

Natura al Montbaig i Sant Ramon -19/04/23 -10h

Natura al Montbaig i Sant Ramon -19/04/23 -10h

Les grans panoràmiques de la plana del Baix Llobregat
Excursions Natura
Ruta de Natura Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Natura

Matinal

Programa Activitats Culturals | Excursions Natura | Activitat Club Cultural.

Natura al Montbaig i Sant Ramon -19/04/23 -10h

Les grans panoràmiques de la plana del Baix Llobregat

Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Entre Viladecans i Sant Boi de Llobregat i amb una alçada d’uns 300m, el Montbaig s’alça imponent per oferir-nos unes vistes privilegiades del litoral i del Delta del Llobregat… Et convidem a seguir descobrint el caràcter mediterrani dels boscos i a coronar aquest conegut cim del Baix Llobregat!

 

Vols saber-ne més? No et descuidis de revisar la resta de pestanyes i de llegir les dades tècniques.

Natura al Montbaig


Descripció: anirem fins a Viladecans (Baix Llobregat) per pujar al Montbaig, també conegut com la Muntanya de Sant Ramon. Des de l’estació de RENFE de Viladecans, farem una caminada que ens portarà entre pinedes i matollars fins al cim, on trobarem l’Ermita de Sant Ramon, tot un mirador excepcional del litoral, la plana deltaica i el Parc Agrari. De baixada, reprendrem la pista i veurem com els matollars van deixant pas a les pinedes, mentre roures i alzines ens comencen a aparèixer. Un matí per gaudir del bosc mediterrani i conèixer una de les muntanyes més representatives del Baix Llobregat!

Itinerari: Renfe Viladecans – C/Marià Santjuan – Ermita de Sant Ramon – Renfe Viladecans

 

Punt de trobada: Interior de l’Estació de Sants, davant de la tenda Parfois (just davant ens quedaran les màquines per comprar bitllets). Ens trobarem i agafarem el tren fins a Viladecans (línia R2 de rodalies).

Accés a Barcelona Sants:

 1. Metro: línies L3 i L5
 2. Rodalies: R1, R2, R2 Nord, R2 Sud, R3, R4, R7, R11… Podeu consultar tots els enllaços, fent clic aquí.

Final de la caminada: Es preveu finalitzar la caminada sobre les 13h30 aprox. Aquesta hora és orientativa, podria variar en funció del ritme del grup/imprevistos, recordeu portar pica-pica energètic. Per tornar a Barcelona, s’agafaria la línea R2 de rodalies fins a l’Estació de Sants.

Títols i tarifes: Pel viatge Barcelona Sants – Viladecans es pot utilitzar la T-casual o T-usual 1 zona, o bé un bitllet senzill de rodalies 1 zona.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Assegurança mèdica i assistència sanitària.
 • Activitat gratuïta pels Socis del Centre Europeu

El preu NO inclou
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por Internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida.

Condiciones de Cancelación y Cambios:

A las personas que hayan pagado una salida, excursión o actividad de 1 día y la cancelen hasta 72 horas antes de la misma por circunstancias de fuerza mayor, se les guardará el importe durante 1 año para realizar otra salida o excursión similar. El importe del pago NO es reembolsable.

Las cancelaciones producidas dentro de las 72 h anteriores o bien la no presentación a la hora de salida no dan derecho a ninguna devolución o reembolso, cualquiera que sea el motivo. Todos los cambios y cancelaciones tendrán que hacerse siempre por escrito en día laborable a info@centroeuropeo.com.

Puede consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No se pueden guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

 • En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe siempre deberá estar pagado antes de la salida.
 • En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o pago a cuenta de la reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta 30 días antes de la salida, o en la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los indicados plazos podrían ser anuladas.
Assegurança de Viatge

Seguro de Accidentes y Asistencia Sanitaria Básica durante las Actividades y Excursiones de un día.

En todas nuestras actividades y excursiones de un día de duración, hemos incluido en el precio un seguro que cubre la asistencia sanitaria básica a causa de accidentes, rescate, y otras posibles incidencias producidas durante el día de excursión. Este seguro no cubre el transporte de regreso a casa una vez recibido el alta. Los traslados suelen ser asumidos por mutuas privadas, seguros personales, o en su defecto deben ser costeados por los participantes. Recomendamos que consultes a tu mutua privada para estos casos.

Te informamos también que nuestro equipo de guías está formado para ofrecer acompañamiento y sigue nuestro protocolo de actuación en caso de incidencia (Aviso inmediato al 112), una vez el participante ha sido atendido por los servicios de asistencia, el Guía , valorando el caso, devolverá con el grupo para continuar la actividad.

Para informaciones sobre los Seguros de Viaje (+2 días), haz clic aquí

Esmorzar: Caldrà venir esmorzats. No presentar-se en dejú.


Equipament i preparació de la sortida:

 • Hidratació: cal portar un mínim de 1.5l d’aigua
 • Alimentació: cal portar pica-pica energètic per si cal un reforç durant la caminada (fruita natural, fruits secs sense tractar, barretes energètiques)**
 • Equipament:
  • Calçat específic de muntanya (calçat de trekking o botes de muntanya): calçat impermeable amb sola antilliscant
  • Roba d’abric: polar o jaqueta, s’aconsella seguir la regla de les tres capes per facilitar el control de la temperatura corporal (samarreta + polar+ jaqueta/impermeable)
  • Impermeable/capelina: per fer fronts a possibles precipitacions.
  • Motxilla i roba còmode (samarreta i pantaló de trekking o esportiu)
  • Ulleres de sol i barret
  • Bastons de tresc: poden ser aconsellables, per acompanyar tant la pujada com la baixada, recordem que milloren l’estabilitat i ajuden a mantenir el ritme.

 

**Es preveu finalitzar la caminada sobre les 13h30 aprox. Aquesta hora és orientativa, podria variar en funció del ritme del grup/imprevistos, recordeu portar pica-pica energètic.

Interior de l’Estació de Sants, davant de la tenda Parfois (just davant ens quedaran les màquines per comprar bitllets).

Dades tècniques:

 • Ruta circular
 • Longitud total: 9,3 km
 • Desnivells: +274m (pujada) / -274m (baixada)
 • Tipus camí: pista sorrenca i algun tram de corriol
 • Durada total (sense parades): 2h30 min aprox
 • Nivell exigència: ◉◉◉◎◎ (moderat)
  • Nivell esforç: ◉◉◉◎◎ (moderat)
  • Nivell dificultat: ◉◉◉◎◎ (moderat)

 

Es tracta d’un ascens que passa majoritàriament per trams de pista ample i la pujada es va fent de forma progressiva.

11 enero 2023
Natura per la Serralada de Marina -11/01/23 -10h
Saber-ne més