La Costa dels Tarongers – Morella

Bajar
Resum de l'Excursió
Sobre l'Excursió
La Costa dels Tarongers – Morella
Excursió no programada

Interessant viatge cultural al nord del País Valencià (Comunitat Valenciana). Visitarem la ciutat monumental de Morella amb les muralles i el seu castell medieval, els paisatges de l’Alt Maestrat, la suggestiva vila de Sant Mateu, i la Costa dels Tarongers, amb el pintoresc Castell de Peñíscola.

 • DISSABTE 12 MAIG 2018
 • Viatge cultural al País Valencià

MORELLA - PEÑÍSCOLA

 • Sortirem en autocar a les 7,00 h des del Centre Europeu, amb les parades habituals. Començarem el nostre viatge en direcció a les terres valencianes. Primerament, farem una visita a Morella. Aquesta atractiva població de gran personalitat, posseeix un conjunt històric i artístic impressionant, a més de d'una artesania i tradicions gelosament conservades, en una comarca natural de gran bellesa, anomenada Els Ports.

  A Morella, en primer lloc, hi destaquen el seu castell i les muralles medievals, erigides al segle XIV. Dins del recinte antic, destaquen notables esglésies, com la arxiprestal de Santa María la Major, gòtica (1263-1330), amb detalls barrocs; l'antic convent de Sant Francesc (segle XIII); les esglésies de Sant Joan, gòtica (segle XV) amb decoració neoclàssica, i de Sant Nicolau, gòtica; i les ermites de Sant Marc i Sant Pere Màrtir. A més, el conjunt panoràmic és inigualable, donat el conjunt de carrers escalonats i les porxades de Blasco de Alagón que rodegen la muntanya. És important també l'aqüeducte medieval de Santa Llúcia, infraestructura hidràulica d'estil gòtic construïda entre els segles XIII i XIV de gran bellesa. Al migdia, temps lliure per dinar a Morella. Per la tarda, ens dirigirem a Peñiscola per instal·lar-nos a l'hotel. Després de deixar les maletes i repartir les habitacions, farem una passejada nocturna pel centre de la població. Temps lliure per sopar.

 • DIUMENGE 13 MAIG 2018

PEÑÍSCOLA - SANT MATEU

 • Aquest matí i després d'esmorzar a l'hotel, farem un passeig per veure la vila de Peníscola o Peñíscola. La ciutat es troba en un punt privilegiat del Mediterrani. La vila antiga, coronada per la que fou la casa del Papa Benet XIII, un castell-fortalesa del s. XIV, ocupa un imponent penyal que s'alça 64 m sobre el blau del mar. Les càlides aigües a l'estiu i tardor, es reparteixen entre les extenses platges de fina sorra al nord de la ciutadella i les cales flanquejades per abruptes penya-segats al sud. Posteriorment, ens dirigirem a la vila de Sant Mateu. Aquí farem una visita a aquesta suggestiva població de profund sabor històric, i que es troba a escassos quilòmetres del Mar Mediterrani i de la Costa dels Tarongers. Aquestes terres d'oliveres, ametllers i cereals van estar sota el govern de l'Ordre de Montesa durant l'època medieval. El fet de ser residència dels maestres i capital del Maestrat o Maestrazgo ha quedat plasmat en un ric patrimoni artístic amb construccions de traça romànica i gòtica. Dinar lliure i a la tarda, retornarem a Barcelona amb arribada aprox. a les 21,00 h.

Precio del Viaje

168 €

Preu total per persona compartint habitació doble: 168 €

Suplement habitació individual: + 35 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 54 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins al dia de la reunió.

EL PREU INCLOU: 

 • Viatge i totes les excursions en autocar. Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Allotjament a l’ HOTEL ÁGORA DE PEÑÍSCOLA (4 ****) – www.agorahoteles.com. 
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa. Règim AD a l’hotel. Allotjament i esmorzar bufet de diumenge.
 • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

EL PREU NO INCLOU:

Menjars:  A fi de donar la major llibertat possible d’horaris, visites i menús als participants, el preu no inclou els dinars ni els sopars. Les poblacions i llocs que visitarem són turístics, i tenen una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries.

Despeses: Cal destacar que en aquest viatge cultural NO hi ha excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i trasllats en el nostre autocar estan sempre incloses en el preu i per això, no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu. Les possibles entrades opcionals a museus, castells, monuments, trens, funiculars, telefèrics, vaixells, espectacles, etc. es pagaran directament al lloc de visita. En tots aquests casos procurem obtenir descomptes especials i preus reduïts de grup, si és possible.

Assegurances – Nota Important: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge, però NO inclou la cancel·lació PRÈVIA del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment.

reuniones preparatorias

Reunions Informatives: Dijous 3 de maig a les 18 h i 19 h.

Autocar y horarios

1ª parada: Muntaner 213 (entre Av. Diagonal y Londres, acera Bar Velódromo) y al lado del C. Europeo.

Hora de Salida indicada en el programa

2ª parada: València 266 (Parada bus entre Pº Gràcia y Rbla. Catalunya (Metro L3-L4 y Renfe Passeig Gràcia)).

5 minutos después, aprox.

3ªparada: València 460 (Parada bus entre Marina y Lepant, cerca Metro L2-L5 Sagrada Familia).

10 minutos después, aprox.

4a y última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus frente a la “colchonería” de la esquina del Paseo Fabra y Puig, cerca Metro L1 y Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓN: No es en la estación de autobuses.

20 minutos después, aprox.