Lyon, patrimoni de la humanitat

Bajar
Resum de l'Excursió
Sobre l'Excursió
Lyon, patrimoni de la humanitat
Excursió no programada

Presentem aquest interessant viatge, en el qual visitarem alguns dels racons més atractius de la regió de l’ARA (Auvergne-Rhône-Alpes) i del sud del Ducat de Borgonya. La ciutat de Lyon, la seva gran capital i segona urbs de França, és considerada patrimoni de la humanitat per la UNESCO pel seu esplèndid barri antic, perfectament conservat. A més tota aquesta zona presenta típics pobles rurals amb cases de pedra, castells, monestirs i paisatges plens de vinyes, i sempre acompanyats amb la serena bellesa dels seus grans rius, el Saona i el Roine.

  • DISSABTE 28 D' ABRIL 2018

BCN - VALL DEL ROINE - LYON

  • Sortida puntualment a les 7,00 h del Centre amb les parades habituals, cap a La Jonquera i el Llenguadoc. Arribarem a la ciutat provençal de Nimes. Es una població que s'enorgulleix dels seus monuments històrics com l'Amfiteatre Romà, la Maison Carrée i la Torre Magna. Després de deixar temps lliure per dinar, a la tarda seguirem la Vall del Roine i arribarem a Lió (Lyon), la segona gran ciutat de França. Fundada pels romans, Lió es troba en un punt estratègic en la ruta cap als Alps. La seva situació és sorprenent ja que forma una curiosa península entre dos grans rius, el Roine i el Saona. Allotjament i sopar a l'hotel.

  • DIUMENGE 29 D' ABRIL 2018

VISITA A LA CIUTAT DE LYON - PÉROUGES, VILA PINTORESCA

  • Avui després d'esmorzar a l'hotel, ens dedicarem a visitar el Vell Lió, la part antiga i monumental de la ciutat, paral·lela al riu Saona, amb els seus racons històrics declarats per la Unesco, patrimoni de la Humanitat. Des de llavors s'han restaurat molts edificis, donant al “Vieux Lyon” un aspecte acollidor i entranyable, amb pintorescs racons, gòtics i renaixentistes. Des de la muntanya de la Fourvière, s’observen belles panoràmiques de la ciutat i dels seus rius.
    A la tarda anirem amb l’autocar al proper poble de Pérouges, petita població medieval fortificada, amb les muralles, el camí de ronda i els seus encisadors carrers empedrats. Ressalta la Plaça Central, en un entorn amb nombroses botigues d'antiguitats, comerços típics i tallers artesanals. Aquí s'hi han rodat nombrosos films, com “Els 3 Mosqueters”. Es considera a Pérouges, un dels pobles més singulars de França. Retorn a Lió i allotjament a l'hotel.

  • DILLUNS 30 D' ABRIL 2018

EL DUCAT DE BORGONYA - EL MONESTIR DE TOURNUS - BEAUNE

  • Avui després d'esmorzar a l'hotel, canviarem de paisatges i ens dirigirem cap al Sud del Ducat de Borgonya. Durant molts segles, la Borgonya va ser un poderós estat independent, i encara conserva un fort sentiment d'identitat. És una zona plena de vinyes, pobles rurals, castells fortificats i monestirs romànics. Després anirem a Beaune, la capital vinícola de la Borgonya, amb nombroses caves i bodegues dels típics vins de la Borgonya. Ressalten les muralles medievals, els antics carrers i els jardins que envolten la població. Es una ciutat d’art, amb el seu famós Hôtel-Dieu, antic hospici que es una meravella de l’art borgonyó-flamenc. Temps lliure per dinar. A la tarda, visitarem el petit poble de Tournus i la seva atractiva església abacial de Saint Philibert (s.X-XI). Al capvespre, retorn a Lió i allotjament a l'hotel.

  • DIMARTS 1 DE MAIG 2018

LA PROVENÇA - ORANGE, CIUTAT ROMANA - BCN

  • Després d'esmorzar, deixarem Lió i per la Vall del Roine, arribarem a Orange, ciutat provençal, que guarda nombrosos records de l'època romana. Ressalta l'antic Arc de Triomf, que s'alça en la "Via Agrippa", i el seu magnífic Teatre Romà, el més bell i millor conservat de tot l'Imperi Romà. A la tarda seguirem cap al Llenguadoc i arribarem a Barcelona cap a les 21 h. Ens acomiadarem de tots els participants i amics que han assistit a aquest interessant viatge cultural.

Precio del Viaje

484 €

Preu total del viatge: 484 €  –  Suplement hab. individual: + 110 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 124 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins al dia de la reunió.


EL PREU INCLOU: 

Viatge i tots els desplaçaments i excursions en el nostre autocar. Acompanyament  i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.

Allotjament a Lyon a l’ hotel de 4**** estrelles Mercure Lyon Centre Saxe-Lafayette. Descobriu l’ hotel a www.mercure.com

Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa. Règim AD a l’hotel. Inclou allotjament , sopar del primer dia (dissabte) i esmorzar bufet de diumenge, dilluns i dimarts. No inclou la resta de menjars que seran lliures. Els llocs i poblacions que visitem són molt turístics, on hi trobarem nombrosos restaurants, cafeteries, etc de tot tipus. L’hotel es situat al mateix centre de Lyon.

Assegurança mèdica de viatge. Impostos i taxes locals.

reuniones preparatorias

REUNIONS PREPARATÒRIES: Dimarts 17  d’ abril – A les 18 ó 19 hores (Són 2 reunions iguals, podeu venir en el vostre horari preferit).

Autocar y horarios

1ª parada: Muntaner 213 (entre Av. Diagonal y Londres, acera Bar Velódromo) y al lado del C. Europeo.

Hora de Salida indicada en el programa

2ª parada: València 266 (Parada bus entre Pº Gràcia y Rbla. Catalunya (Metro L3-L4 y Renfe Passeig Gràcia)).

5 minutos después, aprox.

3ªparada: València 460 (Parada bus entre Marina y Lepant, cerca Metro L2-L5 Sagrada Familia).

10 minutos después, aprox.

4a y última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus frente a la “colchonería” de la esquina del Paseo Fabra y Puig, cerca Metro L1 y Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓN: No es en la estación de autobuses.

20 minutos después, aprox.