Volver Reservar
PDF

Jujol i la seva obra: Visitem l’Ateneu de Barcelona -14/04/2023 -16h45

La modernitat de l'arquitecte Josep Maria Jujol, un patrimoni per explorar

Jujol i la seva obra: Visitem l’Ateneu de Barcelona -14/04/2023 -16h45

Jujol i la seva obra: Visitem l’Ateneu de Barcelona -14/04/2023 -16h45

La modernitat de l'arquitecte Josep Maria Jujol, un patrimoni per explorar
Visites Art i HistòriaCicle Descobrir Barcelona
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona

Tarda

Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Jujol i la seva obra: Visitem l’Ateneu de Barcelona -14/04/2023 -16h45

La modernitat de l'arquitecte Josep Maria Jujol, un patrimoni per explorar

Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Participa en aquesta petita sortida cultural per conèixer l’arquitecte Josep Maria Jujol i algunes de les seves obres a la ciutat de Barcelona!

 

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural “Descobrir Barcelona” és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat. Acompanyats sempre amb Professors especialitzats i Guies experts, que donen àmplies explicacions dels llocs que visitem. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.

 

Josep Maria Jujol

 

Dins del moviment modernista, l’obra de Josep Maria Jujol (Tarragona, 1879 – Barcelona, 1949) és absolutament original i lúdica, malgrat que sovint feia servir materials reutilitzats així com mitjans de construcció precaris. Tot i això,  Jujol va ser un artista total: va ser arquitecte però també decorador, escultor, esgrafiador i dibuixant, entre d’altres. Amb aquesta activitat, et proposem descobrir l’obra de l’arquitecte tarragoní, que treballava tant en solitari com en col·laboració amb altres col·legues de professió. En aquest sentit, és ben conegut el seu treball amb Antoni Gaudí, de qui és considerat deixeble. 

 

En aquesta ruta temàtica tan especial, ens endinsem en el món de Jujol mitjançant la descoberta d’algunes de les seves obres que es troben a la nostra ciutat. En concret, accedim a un espai exclusiu: l’Ateneu Barcelonès. A principis del segle XX, Jujol va participar en la reforma del Palau Savassona, un palau senyorial que va esdevenir la seu d’aquesta emblemàtica institució catalana, de la qual també va ser soci. L’edifici, catalogat com a Bé cultural d’interès nacional (BCIN), conté una de les biblioteques privades més importants de Catalunya, dissenyada pel nostre arquitecte i especialitzada en obres del segle XIX i XX (Renaixença, Modernisme i Noucentisme).

Detalls del preu
El preu inclou
  • Explicacions i acompanyament del guia del Centre Europeu.
  • Entrada i visita a l’Ateneu Barcelonès
  • Ús de radioguies

El preu NO inclou
  • Compra dels auriculars (1€), per això recomanem dur-los de casa.
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por Internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida.

Condiciones de Cancelación y Cambios:

A las personas que hayan pagado una salida, excursión o actividad de 1 día y la cancelen hasta 72 horas antes de la misma por circunstancias de fuerza mayor, se les guardará el importe durante 1 año para realizar otra salida o excursión similar. El importe del pago NO es reembolsable.

Las cancelaciones producidas dentro de las 72 h anteriores o bien la no presentación a la hora de salida no dan derecho a ninguna devolución o reembolso, cualquiera que sea el motivo. Todos los cambios y cancelaciones tendrán que hacerse siempre por escrito en día laborable a info@centroeuropeo.com.

Puede consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No se pueden guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

  • En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe siempre deberá estar pagado antes de la salida.
  • En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o pago a cuenta de la reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta 30 días antes de la salida, o en la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los indicados plazos podrían ser anuladas.
Assegurança de Viatge

Seguro de Accidentes y Asistencia Sanitaria Básica durante las Actividades y Excursiones de un día.

En todas nuestras actividades y excursiones de un día de duración, hemos incluido en el precio un seguro que cubre la asistencia sanitaria básica a causa de accidentes, rescate, y otras posibles incidencias producidas durante el día de excursión. Este seguro no cubre el transporte de regreso a casa una vez recibido el alta. Los traslados suelen ser asumidos por mutuas privadas, seguros personales, o en su defecto deben ser costeados por los participantes. Recomendamos que consultes a tu mutua privada para estos casos.

Te informamos también que nuestro equipo de guías está formado para ofrecer acompañamiento y sigue nuestro protocolo de actuación en caso de incidencia (Aviso inmediato al 112), una vez el participante ha sido atendido por los servicios de asistencia, el Guía , valorando el caso, devolverá con el grupo para continuar la actividad.

Para informaciones sobre los Seguros de Viaje (+2 días), haz clic aquí

Servei de radioguies

Per fer més còmode la sortida i seguint els nous ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup pel centre històric, utilitzarem receptors i auriculars de lloguer. Aquests aparells, en cas de ser necessaris, els portaran els Professors i Guies el mateix dia de la visita. El seu ús serà obligatori per poder efectuar la sortida.

A les 16h45. Davant del Cafè Zurich de la Plaça Catalunya de Barcelona.