Els jardins de Muñoz Ramonet a Barcelona -10h -4/11

Bajar
Resum de l'Excursió
Sobre l'Excursió
Els jardins de Muñoz Ramonet a Barcelona -10h -4/11
Excursió no programada

Punt de trobada: Davant l’accés al jardí, a la cantonada de c/Muntaner amb c/Marià Cubí (A la vora del Metro L6-FGC Muntaner).


Descripció: L’any 1916 l’industrial, polític i 2n marquès d’Alella, Ferran Fabra i Puig, encarregà al paisatgista francès Forestier que dissenyés els jardins per al seu solar del barri de St. Gervasi, a Barcelona. A banda, el cèlebre arquitecte Enric Sagnier i Villavecchia edificaria un palauet enmig d’estil noucentista. L’any 1945 Julio Muñoz Ramonet, notori empresari que havia fet fortuna en la indústria tèxtil gràcies a les seves bones relacions amb les autoritats franquistes, adquireix la finca i en reforma el jardí. L’any 1991, quan mor, llega la finca i els jardí a l’Ajuntament de Barcelona, que l’obre al públic el 2016.


 

*COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

  • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
  • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
  • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.