Volver Reservar
Excursió de Jardins i Paisatges als Jardins Mar i Murtra de Blanes

Els Jardins Botànics de la Costa Brava -8h

El Jardí Botànic de Mar i Murtra - De Blanes a Tossa de Mar

Els Jardins Botànics de la Costa Brava -8h

Els Jardins Botànics de la Costa Brava -8h

El Jardí Botànic de Mar i Murtra - De Blanes a Tossa de Mar
Excursions CulturalsJardins i Parcs
Art Paisatges Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resumen de la Excursión

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Jardins i Parcs

1 dia

Excursió de Jardins i Paisatges als Jardins Mar i Murtra de Blanes
Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Els Jardins Botànics de la Costa Brava -8h

El Jardí Botànic de Mar i Murtra - De Blanes a Tossa de Mar

Activitat NO programada.

Sortida en autocar 8,00 h del Centre (Muntaner-Diagonal) amb les parades habituals

Descripció: El jardí Marimurtra de Blanes va ser fundat fa més de 90 anys per l’alemany Karl Faust, empresari i promotor de les ciències biològiques, amb la idea que fos la seu de l’Estació Internacional de Biologia Mediterrània. És per tant un lloc dedicat a la ciència, però també la bellesa, amb placetes, camins, i miradors singulars. En tan sols 4 hectàrees les col·leccions de plantes de Marimurtra reuneixen unes 3.000 espècies.

Marimurtra es divideix en tres zones principals -subtropical, temperada i mediterrània- en les quals, a més de les comunitats autòctones, es poden veure o comunitats vegetals dels cinc continents. Cal destacar també la presència d’algunes plantes úniques en el conjunt dels jardins botànics de la península Ibèrica. Un lloc excepcional.

Desprès anirem a Tossa de Mar, un indret mític de la Costa Brava. És una bonica vil·la marinera, artística i històrica amb atractius racons i grans panoràmiques de la Mediterrània. Al capvespre retorn a Barcelona amb arribada a les 20 h aprox.


NOTES: L’entrada als Jardins amb preu especial de grup és de 5 €. Es farà el cobrament in situ. Porteu el import exacte. El preu del viatge ja inclou les possibles radioguies en cas de ser necessàries. Al migdia temps lliure a Tossa per dinar. Podeu portar el dinar de casa o reservar algun dels seus restaurants.


 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT:

Normes d’obligat compliment:

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures estaran subjectes als canvis i actualitzacions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries.


Normes generals per a totes les sortides, activitats i excursions:

-Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

-En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa oficial que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels medis de transport.

-Els participants mantindran l’ús de la mascareta durant tota la durada de l’activitat, excursió o viatge

-Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

-En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

-Les visites culturals, passejades i sortides urbanes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts.  La durada dels recorreguts es pot modificar o disminuir a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització. En les excursions en autocar, les explicacions es faran prioritàriament i de forma prèvia en l’interior dels autocars. Desprès és deixarà temps lliure suficient a les poblacions i ciutats que es visitin per passejar i gaudir dels llocs de forma particular.

-En determinats casos i visites urbanes es podran utilitzar radioguies i auriculars de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies. Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). Els auriculars d’un sol ús, es cobran a un cost suplementari de 1 €. Animem a que cada participants porti els seus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús. En el cas de que en una sortida es vagin a utilitzar radioguies, s’informarà prèviament als participants mitjançant el web o en missatges específics.