Volver Reservar

El Roserar del Parc Cervantes -12/05-17h

Conèixer el món de la rosa i les flors ornamentals

El Roserar del Parc Cervantes -12/05-17h

El Roserar del Parc Cervantes -12/05-17h

Conèixer el món de la rosa i les flors ornamentals
Jardins i Parcs
Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resumen de la Excursión

Programa Activitats Culturals | Jardins i Parcs

Programa Activitats Culturals | Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

El Roserar del Parc Cervantes -12/05-17h

Conèixer el món de la rosa i les flors ornamentals

Activitat NO programada.

Punt de Trobada: A la sortida del Metro L3-L9S estació Zona Universitaria, sortida de la Facultat d’Empresarials, al costat muntanya de la Diagonal.


Descripció: El mes de maig és un dels millors moments per visitar el Roserar del Parc Cervantes, poc després que s’hagi fet el conegut concurs. Coneixerem la història d’aquest parc i sobretot ens endinsarem en el món de la rosa i el roser. Coneixerem els tipus, les característiques, com es cultiven, etc.

Aquest parc va ser inaugurat el 1965, i es troba en un lloc elevat respecte a la ciutat. Té més de 10.000 rosers amb unes 300 varietats. A part dels rosers també s’hi troben diversos arbres fruiters i nombroses plantes aromàtiques.


AVIS IMPORTANT: Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies.

Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). D’altra banda, a partir d’ara i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús.


*COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

  • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
  • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
  • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.