Volver Reservar
PDF
Visites Guiades a Jardins amb el Centre Europeu

El Jardi Botànic Ecoherbes i L’Ametlla de Mar -11/06/23 -8h

El curiós jardí botànic medicinal Ecoherbes Park a les terres del Baix Ebre

El Jardi Botànic Ecoherbes i L’Ametlla de Mar -11/06/23 -8h

El Jardi Botànic Ecoherbes i L’Ametlla de Mar -11/06/23 -8h

El curiós jardí botànic medicinal Ecoherbes Park a les terres del Baix Ebre
Excursions CulturalsVisites Jardins i Parcs
Paisatges Jardins
Activitat oberta. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  domingo, 11 junio 2023

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  32€

 • image description Ocupació

  Inscripciones abiertas

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals

 • image description Què trobarem

  Visitarem el curiós jardi botànic medicinal Ecoherbes Park de L'Ampolla, a les terres del Baix Ebre, i anirem també a la pintoresca vil·la marinera de L'Ametlla de Mar.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs

1 dia

Visites Guiades a Jardins amb el Centre Europeu
Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs | Activitat oberta.

El Jardi Botànic Ecoherbes i L’Ametlla de Mar -11/06/23 -8h

El curiós jardí botànic medicinal Ecoherbes Park a les terres del Baix Ebre

Visitarem el curiós jardi botànic medicinal Ecoherbes Park de L'Ampolla, a les terres del Baix Ebre, i anirem també a la pintoresca vil·la marinera de L'Ametlla de Mar.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals

 • Dia de sortida

  domingo, 11 junio 2023
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Els professors del Centre destaquem… 

A les excursions de jardins coneixerem espais, jardins i parcs del territori català a través de visites guiades. Algunes vegades coneixerem els jardins més populars i amb més renom i altres dies espais més desconeguts i sorprenents. Aprendrem el nom de plantes, flors, arbustos i arbres, les seves característiques i cures. També sabrem com interpretar els jardins i els seus dissenys i adaptacions. I a més durant el dia veurem altres paisatges i monuments de la nostra geografia!

Avui ens desplaçem fins a L’Ampolla, a les terres del Baix Ebre, per visitar el curiós jardí botànic medicinal Ecoherbes Park. De relativa recent creació, el projecte Ecoherbes neix de la passió d’un matrimoni etnobotànic, en Jordi i la Trinitat, per crear un parc ecològic amb una gran varietat d’espècies aromàtiques i culinàries.

El principal atractiu del parc és la seva gran varietat de plantes aromàtiques i medicinals, i també que es troba en un indret privilegiat a la reserva de la biosfera de “Terres de l’Ebre”, on hi podrem passejar i retrobar-nos amb la natura. A més si t’agraden els tés i les infusions, t’encantarà la visita, ja que tenen una àmplia gama de tés i infusions d’herba fresca i herba seca ecològiques de fabricació pròpia.

Al migdia anirem a L’Ametlla de Mar, on deixarem temps lliure per dinar i descansar. Aquí tindrem l’ocasió de degustar l’especialitat de la localitat en peixos, marisc i arrossos en els seu nombrosos restaurants. Per la tarda, farem la visita cultural d’aquesta vil·la marinera. Al capvespre retorn a Barcelona, amb arribada prevista a les 20 h aprox.


NOTES: Entrada al jardi 11 € aprox. Aquest pagament el mateix día de la sortida.

Al migdia temps lliure a L’Ametlla de Mar per dinar, passejar, estar a la platja, … Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.

Cal dur un calçat esportiu i antilliscant, protecció solar i aigua.

Excursió a l
Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu. 
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica.

El preu NO inclou
 • Esmorzar: Farem una parada per esmorzar en ruta. 
 • Dinar: Al migdia temps lliure a Ametlla de Mar per dinar, passejar, estar a la platja, etc … Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.
 • Entrada al jardi 11 € aprox. Pagament als guies el día de la sortida.
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por Internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida.

Condiciones de Cancelación y Cambios:

A las personas que hayan pagado una salida, excursión o actividad de 1 día y la cancelen hasta 72 horas antes de la misma por circunstancias de fuerza mayor, se les guardará el importe durante 1 año para realizar otra salida o excursión similar. El importe del pago NO es reembolsable.

Las cancelaciones producidas dentro de las 72 h anteriores o bien la no presentación a la hora de salida no dan derecho a ninguna devolución o reembolso, cualquiera que sea el motivo. Todos los cambios y cancelaciones tendrán que hacerse siempre por escrito en día laborable a info@centroeuropeo.com.

Puede consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No se pueden guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

 • En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe siempre deberá estar pagado antes de la salida.
 • En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o pago a cuenta de la reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta 30 días antes de la salida, o en la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los indicados plazos podrían ser anuladas.
Assegurança de Viatge

Seguro de Accidentes y Asistencia Sanitaria Básica durante las Actividades y Excursiones de un día.

En todas nuestras actividades y excursiones de un día de duración, hemos incluido en el precio un seguro que cubre la asistencia sanitaria básica a causa de accidentes, rescate, y otras posibles incidencias producidas durante el día de excursión. Este seguro no cubre el transporte de regreso a casa una vez recibido el alta. Los traslados suelen ser asumidos por mutuas privadas, seguros personales, o en su defecto deben ser costeados por los participantes. Recomendamos que consultes a tu mutua privada para estos casos.

Te informamos también que nuestro equipo de guías está formado para ofrecer acompañamiento y sigue nuestro protocolo de actuación en caso de incidencia (Aviso inmediato al 112), una vez el participante ha sido atendido por los servicios de asistencia, el Guía , valorando el caso, devolverá con el grupo para continuar la actividad.

Para informaciones sobre los Seguros de Viaje (+2 días), haz clic aquí

Avís Important: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

 

 • Cal dur un calçat còmode o esportiu amb sola antilliscant.
 • Es recomana portar aigua en una ampolla reutilitzable.
 • Protecció solar
 • Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.