Volver Reservar
L'Arboretum de Mas Joan i Hostalric

L’Arboretum de Masjoan a Espinelves -17/10/21-8h

Els paisatges de Viladrau als peus del Montseny

L’Arboretum de Masjoan a Espinelves -17/10/21-8h

L’Arboretum de Masjoan a Espinelves -17/10/21-8h

Els paisatges de Viladrau als peus del Montseny
Excursions CulturalsJardins i Parcs
Paisatges Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resumen de la Excursión

Excursions Culturals | Jardins i Parcs

1 dia

L'Arboretum de Mas Joan i Hostalric
Excursions Culturals | Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

L’Arboretum de Masjoan a Espinelves -17/10/21-8h

Els paisatges de Viladrau als peus del Montseny

Activitat NO programada.
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: En aquesta excursió anirem a passejar per un dels paisatges més màgics i evocadors, al peu del massís del Montseny. Ben a prop d’Espinelves, es troba l’Arboretum Masjoan. Un espai increïble amb més de 50 espècies diferents de coníferes.

A la finca hi ha arbres catalogats de monumentals plantats entre els anys 1860 i 1953, alguns declarats patrimoni natural per la Generalitat de Catalunya. La gran majoria d’arbres van ser plantats per Marià Masferrer Rierola, eminent naturalista i botànic. Una altra curiositat molt interessant va ser la hibridació natural que va succeir durant els 50 entre l’avet comú del Montseny (Abies Alba) i l’avet andalús (Abies Pinsapo). A aquesta nova espècie se li va donar el nom de la casa com a reconeixament del seu orígen i descobriment: Abies Masjoanis.

Després d’aquesta visita anirem a Viladrau on deixarem temps lliure per dinar a alguns dels seus restaurants o de pícnic a algun espai natural proper a la població. I a la tarda hi farem un passeig per explicar algunes curiositats botàniques relacionades amb Viladrau.

arboretum masjoan
Detalls del preu
El preu inclou

Els desplaçaments amb el nostre autocar.

Les visites i explicacions amb els guies del Centre Europeu.


El preu NO inclou

Entrada al Arboretum Masjoan, uns 5 € aprox. Pagament el dia de l’excursió.

Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida. que puedes consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, hay que hacer después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No es posible guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha hecho el pago correspondiente.

En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada la misma, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 3-4 días. Este importe deberá estar siempre pagado antes de la salida.

En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, hay que hacer un anticipo o pago a cuenta de reserva (que indica en cada programa) también en el plazo máximo de 3-4 días después de la inscripción. El resto del pago se debe hacer, como máximo, hasta la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los plazos indicados serán anuladas

Assegurança de Viatge

Seguro de viaje

En todos nuestros viajes de más de un día, fines de semana y puentes, hemos incluido en el precio un seguro de viaje que cubre la asistencia médica y otros posibles incidencias producidas DURANTE un viaje. Por ello, no hay que tener ninguna preocupación al respecto. Se puede pedir más información sobre esta póliza en nuestras oficinas. Este seguro NO INCLUYE los gastos de cancelación producidas ANTES de la salida, cualquiera que sea la causa. Por otro lado, recomendamos llevar en todos los viajes por Europa, la Tarjeta Sanitaria Europea, que emite la Seguridad Social y que se puede pedir al INSS, personalmente o por Internet.

Seguro opcional de Cancelación

Para evitar cualquier incidencia ANTES de un viaje, recomendamos contratar un seguro de cancelación que cubre una enfermedad grave imprevista (no preexistente), accidente personal, hospitalización, fallecimiento familiar o incidencia, producidos antes de la salida, de acuerdo con las condiciones de la póliza. La contratación de este seguro opcional se puede hacer en nuestras oficinas, habrá pagarla en el momento de hacer la reserva del viaje (y no posteriormente). En caso de contratación, el Centro Europeo es sólo una figura intermediaria en la contratación de seguros de cancelación, siendo la relación contractual entre la empresa aseguradora y la persona participante en el viaje. Alternativamente también puedes contratar un seguro de cancelación directamente a una correduría de seguros, o directamente a la aseguradora de tu elección.

  • Recordeu dur calçat còmode i aigua.
  • Al migdia es podrà dinar a Viladrau en un restaurant o de pícnic.

COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament. L’ús de la mascareta s’aconsella també durant l’activitat quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.
– Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

Sortida a les 8 h del matí.

Punt de sortida al carrer Muntaner 213, al costat del Centre Europeu amb les parades habituals

Horaris i punts de sortida en autocar:

  • Sortida programada: c/ Muntaner 213 (entre Av. Diagonal i C/Londres, vorera del Bar Velòdrom) al costat del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner).
  • 5 minuts després:         c/ València 266 (Parada Bus, entre Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia, a la vora Metro L3-L4 i Renfe Pg. de Gràcia).
  • 10 minuts després:       c/ València 460 (Parada Bus, entre Marina i Lepant, a la vora Metro L2-L5 Sagrada Familia).
  • 20 minuts després:      Av. Meridiana 388 (Xamfrà Fabra i Puig, molt a la vora Metro L1 i  Renfe Sant Andreu Arenal). Nota Important: NO es l’estació d’autobusos.