Volver Reservar

Els Jardins de la Maternitat -13/10/21-12h

Magnòlies i palmeres monumentals al Barri de Les Corts

Els Jardins de la Maternitat -13/10/21-12h

Els Jardins de la Maternitat -13/10/21-12h

Magnòlies i palmeres monumentals al Barri de Les Corts
Jardins i Parcs
Història Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  miércoles, 13 octubre 2021

 • image description Durada

  Matinal

 • image description Hora de sortida

  12:00

 • image description Transport

  A peu

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Davant de l’edifici de la Maternitat a la Travessera de les Corts 159 cantonada amb carrer Elisabeth Eidenbenz. Molt proper al Camp Nou i al Metro Les Corts de la L3 (verda).

 • image description Què trobarem

  Els Jardins de la Maternitat van ser pensats per crear un espai agradable dins del recinte assistencial. Hi veurem més de 40 espècies d'arbres.

Resumen de la Excursión

Jardins i Parcs

Matinal

Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Els Jardins de la Maternitat -13/10/21-12h

Magnòlies i palmeres monumentals al Barri de Les Corts

Els Jardins de la Maternitat van ser pensats per crear un espai agradable dins del recinte assistencial. Hi veurem més de 40 espècies d'arbres.

Lloc de trobada:

Davant de l’edifici de la Maternitat a la Travessera de les Corts 159 cantonada amb carrer Elisabeth Eidenbenz. Molt proper al Camp Nou i al Metro Les Corts de la L3 (verda).

 • Dia de sortida

  miércoles, 13 octubre 2021
 • Hora de sortida

  12:00
 • Transport

  A peu
 • Preu

  Gratis per a socis
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Iniciem aquest dimecres de jardins visitant els curiosos jardins de la Maternitat. A través d’aquestes visites anem descobrint diversos Parcs i Jardins de la Ciutat de Barcelona, aquesta vegada al Districte de les Corts.

La Maternitat va ser un projecte construït a la finca de Can Cavaller. El projecte inicial d’estil modernista es va encarregar a Camil Oliveres i Cansaran, aleshores arquitecte de la Diputació. La iniciativa de la construcció era per a crear la Casa Provincial de Maternitat, de caràcter benèfic. L’estructura del recinte i dels pavellons estava pensada per buscar una amplitud i benestar, per això els jardins hi tindran un paper important.

Als jardins hi ha 40 espècies diferents d’arbres com ara eucaliptus, moreres, oliveres, pebrers bords, xiprers i enormes pins de diferents espècies, acàcies, tipuanes, sòfores, castanyers bords, desmais, figueres, bellaombres o pollancres. Destaquen les altíssimes palmeres datileres i de les Canàries i tres magnòlies d’una mida més que excepcional, sobretot una d’elles, gegantina, probablement la més gran de Barcelona, amb més de 12 m d’alçària i una amplada que supera amb escreix els 15 m.

Detalls del preu
El preu inclou

Visita guiada i comentada per un guia del Centre especialitzat en jardins


El preu NO inclou

Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies.

Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). D’altra banda, a partir d’ara i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús.

Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida. que puedes consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, hay que hacer después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No es posible guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha hecho el pago correspondiente.

En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada la misma, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 3-4 días. Este importe deberá estar siempre pagado antes de la salida.

En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, hay que hacer un anticipo o pago a cuenta de reserva (que indica en cada programa) también en el plazo máximo de 3-4 días después de la inscripción. El resto del pago se debe hacer, como máximo, hasta la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los plazos indicados serán anuladas

Assegurança de Viatge

Seguro de viaje

En todos nuestros viajes de más de un día, fines de semana y puentes, hemos incluido en el precio un seguro de viaje que cubre la asistencia médica y otros posibles incidencias producidas DURANTE un viaje. Por ello, no hay que tener ninguna preocupación al respecto. Se puede pedir más información sobre esta póliza en nuestras oficinas. Este seguro NO INCLUYE los gastos de cancelación producidas ANTES de la salida, cualquiera que sea la causa. Por otro lado, recomendamos llevar en todos los viajes por Europa, la Tarjeta Sanitaria Europea, que emite la Seguridad Social y que se puede pedir al INSS, personalmente o por Internet.

Seguro opcional de Cancelación

Para evitar cualquier incidencia ANTES de un viaje, recomendamos contratar un seguro de cancelación que cubre una enfermedad grave imprevista (no preexistente), accidente personal, hospitalización, fallecimiento familiar o incidencia, producidos antes de la salida, de acuerdo con las condiciones de la póliza. La contratación de este seguro opcional se puede hacer en nuestras oficinas, habrá pagarla en el momento de hacer la reserva del viaje (y no posteriormente). En caso de contratación, el Centro Europeo es sólo una figura intermediaria en la contratación de seguros de cancelación, siendo la relación contractual entre la empresa aseguradora y la persona participante en el viaje. Alternativamente también puedes contratar un seguro de cancelación directamente a una correduría de seguros, o directamente a la aseguradora de tu elección.

COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

 • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
 • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
 • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.

A les 10 h davant de l’edifici de la Maternitat a la Travessera de les Corts 159 cantonada amb carrer Elisabeth Eidenbenz. Molt proper al Camp Nou i al Metro Les Corts de la L3 (verda).