Itàlia Medieval i Renaixentista

Bajar
Resum de l'Excursió
Programa Mensual | Viajes Culturales | Viajes de semana santa4 días
Hora de salida:
05:00
Fecha
jue 29 Mar 2018 - dom 01 Abr 2018
Durada
4 días
Tipus d'excursió
Transporte
Avión
Precio Total
854€
Precio de la reserva
280€
Supl. Hab. individual
95€
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
Itàlia Medieval i Renaixentista
Resum de l'excursió
 • Fechas:

  jueves, 29 de marzo de 2018 - domingo, 1 de abril de 2018

 • Hora de salida:

  05:00

 • Durada

  4 días

 • Tipus d'excursió:

 • Transporte:

  Avión

 • Precio Total:

  854€

 • Precio de la reserva:

  280€

 • Supl. Hab. individual:

  95€

 • Excursió Programada

Setmana Santa: Viatge cultural a L’Emilia-Romanya. La catedral romànica i el barri antic de Ferrara. El campanar monumental de Mòdena. Els mosaics bizantins de Ravenna. El mausoleu de Gal·la Placídia. Bolonya, la “ciutat vermella”.

Un atractiu viatge cultural per una de les zones més interessants i poc conegudes del nord d’Itàlia. Un territori diferent, ple de monuments i museus, qualificats com a patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Visitarem les ciutats més destacades de la vall del Riu Po i de l’Emília-Romanya, al peu de la serralada dels Apenins. Convé destacar Bolonya, la gran capital històrica de la regió i famosa ciutat universitària. Viatjarem amb avió des de Barcelona fins a Bolonya, on ens allotjarem en un cèntric hotel. Des d’aquí farem cada dia les diverses visites per la regió en el nostre autocar. Serà un viatge cultural d’art i història per una suggestiva zona d’Itàlia, que ens permetrà passar uns agradables dies de vacances de Setmana Santa.

HORARIS:

Sortida: Dijous 29 de març, trobada a les 5,00 h, per sortir a les 6,55 h en vol a Bolonya. Aeroport de Barcelona – Terminal T1 – Mostrador 405 (Vueling). Retorn: Diumenge 1 d’abril, a les 16,50 h, per arribar a Barcelona a les 18,30 h.

 • Dijous 29 març 2018
 • La regió Emilia-Romanya

Viatge a Bolonya en avió - Mòdena

 • Trobada a la T-1 per agafar el vol en direcció a Bolonya. En primer lloc amb el nostre autocar, ens desplaçarem a la propera població de Mòdena, on destaca l’atractiu barri antic, amb diversos palaus i la Torre Ghirlandina, campanar monumental i símbol de la ciutat. A la Piazza Grande gaudirem de la magnífica visió del Duomo, una obra mestra del romànic italià. A Mòdena s'uneixen l'art i la història, amb la gastronomia caracteritzada pel famós vinagre balsàmic i els típics vins del Lambrusco.
  A la tarda arribarem a Bolonya, ens instal·larem a l’hotel i farem un primer contacte amb aquesta interessant població d’art i història. Destaca el seu centre monumental amb les torres medievals i els més de 30 km de porxos. És la ciutat dels grans palaus renaixentistes, amb la famosa Piazza Maggiore, la Fontana de Neptú, la basílica de Sant Petroni i d’altres monuments. Bolonya és anomenada la "ciutat vermella" pel color dels seus edificis i per la seva intensa vida política i social.

 • Divendres 30 de març 2018

Ravenna. El mausoleu de Gal.la Placidia

 • Avui anirem en direcció a l’Adriàtic per visitar una de les ciutats amb un patrimoni més ric i interessant d’Itàlia: els seus monuments paleocristians són un referent en la història de l’Art i han estat declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO. Coneixerem els principals monuments, com ara el mausoleu de la famosa reina Gal·la Placídia, germana de l’emperador Honori i mare de l’emperador Valentinià III. Altres monuments destacats de la ciutat són el baptisteri dels Ortodossi i els magnífics i espectaculars mosaics bizantins de les esglésies de San Vitale i de San Apollinare. Passejant pels carrers de la ciutat, també trobarem la tomba de Dante Alighieri, mort a Ravenna el 1321. La ciutat, que fou capital de l'Imperi Romà d'Occident, és una població plena de monuments, basíliques i palaus, amb enlluernadors tresors històrics.

 • Dissabte 31 març 2018

Ferrara, la ciutat renaixentista

 • Avui ens desplaçarem a la província de Ferrara, per visitar la seva magnífica capital. Ferrara va ser molt important quan hi governà la família dels Este, que va convertir la població en un gran centre artístic, amb personalitats com Copèrnic, Tiziano, Mantegna, etc. La vila conserva gairebé intacta la seva muralla que la rodeja completament. Farem una visita per conèixer el centre històric, la Città Vecchia. Destaca el ric patrimoni d’època renaixentista i especialment la catedral, el Duomo, gran exemple de transició del romànic al gòtic, i també els curiosos i estrets carrerons del barri jueu. Ferrara és, sens dubte, una de les més pintoresques ciutats medievals d’Itàlia.

 • Diumenge 1 abril 2018

Darreres visites per la ciutat de Bolonya

 • Avui acabarem de visitar la part antiga i monumental de Bolonya. És molt interessant caminar pels seus carrers i veure el cor de la ciutat, amb tot un seguit de palaus amb elements gòtics i renaixentistes. També descobrirem els seus famosos pòrtics i les dues torres, símbol medieval de la ciutat. A primera hora de la tarda ens desplaçarem amb el nostre autocar a l’aeroport de Bolonya per fer el viatge de tornada a Barcelona.

Precio del Viaje

854 €

PREU TOTAL DEL VIATGE:  854 euros – (Estada en habitació doble compartida)

Suplement habitació individual: + 95 €

Forma de pagament: 280 € al fer la reserva com a bestreta o paga i senyal. La resta del pagament com a màxim fins al dia 14 de març.


El preu inclou:

Viatge en avió. Totes les excursions i trasllats en el nostre autocar per la regió.

Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu i Guies Locals.

Estada a l’Hotel Mercure Centre de Bolonya (4 ****). Règim AD – Allotjament i esmorzar bufet, en habitacions dobles amb bany / dutxa.

Taxes aèries i impostos. Assegurança bàsica de viatge.


Important: En aquests viatges culturals NO hi ha excursions facultatives. Tots els desplaçaments i sortides amb el nostre autocar són inclosos en el preu i no cal pagar cap quantitat addicional per aquest motiu durant el viatge.


El preu no inclou: En aquest viatge i amb motiu de l’àmplia varietat de restaurants i cafeteries que hi ha en les diverses poblacions que visitarem, no s’inclouen els dinars i sopars que s’han deixat lliures, per tal que cada persona pugui escollir els seus menús favorits i provar la gastronomia local. En el preu no s’inclouen les possibles entrades opcionals a monuments, museus, castells, transports públics, trens, funiculars, embarcacions, taxis, espectacles, etc. Aquestes possibles activitats opcionals i particulars es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. No obstant això, sempre procurem gestionar descomptes especials i preus reduïts de grup, si és possible. Es preveu, en total, un cost d’entrades opcionals d’uns 20 – 25 € aprox.

Nota: El preu del viatge podria variar en el cas de produir-se modificacions imprevistes en les taxes i tarifes aèries.

Información práctica

Documentació i moneda: A tots els viatges cal portar la documentació necessària (DNI o Passaport) no caducats. Per raons de seguretat es recomanable portar ambdós documents i en llocs separats. És aconsellable portar efectiu i alguna targeta tipus VISA o similar. Cada participant és responsable del seu propi equipatge, documentació i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos.


Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança bàsica que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació prèvia del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si té qualsevol dubte al respecte.


Vestuari i climatologia: Recomanem portar un calçat còmode i antilliscant i un vestuari adequat per viatjar, caminar i moure’s sense dificultat. En aquestes èpoques de l’any normalment el temps és bo en tots els territoris que visitarem. No obstant això, cal preveure la possibilitat de pluges i canvis de temps imprevistos, i per tant es recomanable portar paraigües, roba impermeable, calçat adient, etc.


Condicions generals i anul·lacions: La inscripció en el viatge implica l’acceptació de les condicions generals i de totes les normatives del Centre. En cas de cancel·lació s’aplicaran les retencions oportunes, d’acord amb la legislació vigent de les Agències de Viatge. Consulteu el full de les condicions generals, amb les normatives i la informació sobre les despeses de cancel·lació dels viatges. D’altra banda us recordem que es a la vostre disposició, per a ser signat per ambdues parts, el contracte del viatge combinat i de les assegurances.

reuniones preparatorias

Dijous 15 de març a les 18,00 h i a les 19,00 h al Centre Europeu. Són 2 reunions iguals, podeu venir en el vostre horari preferit.