Volver Reservar
PDF
Museu Nacional d’Art de Catalunya

Expo MNAC: El gran pintor gòtic Lluís Borrassà -28/04/23 -11h

Museu Nacional d'Art de Catalunya. A l’exposició temporal veurem les taules gòtiques originàries de la Catedral de Barcelona

Expo MNAC: El gran pintor gòtic Lluís Borrassà -28/04/23 -11h

Expo MNAC: El gran pintor gòtic Lluís Borrassà -28/04/23 -11h

Museu Nacional d'Art de Catalunya. A l’exposició temporal veurem les taules gòtiques originàries de la Catedral de Barcelona
Visites Art i HistòriaCicle Descobrir Barcelona
Història Art
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona

Matinal

Museu Nacional d’Art de Catalunya
Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Expo MNAC: El gran pintor gòtic Lluís Borrassà -28/04/23 -11h

Museu Nacional d'Art de Catalunya. A l’exposició temporal veurem les taules gòtiques originàries de la Catedral de Barcelona

Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Aquesta sortida l’hem dissenyat per gaudir de l’exposició temporal del Museu Nacional d’Art de Catalunya on podrem conèixer a fons l’art gòtic admirant unes peces del gran pintor Lluís Borrassà.


L’objectiu d’aquest Cicle Cultural “Descobrir Barcelona” és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat. Acompanyats sempre amb Professors especialitzats i Guies experts, que donen àmplies explicacions dels llocs que visitem. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.

 

Museu Nacional d’Art de Catalunya

L’any 2020 el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya va adquirir dues taules, que han estat dipositades al Museu Nacional d’Art de Catalunya. Es tracta de dues obres de gran qualitat artística i amb una mateixa procedència: la Catedral de Barcelona. Ambdues pertanyen a dos retaules desmembrats que van ser realitzats al segle XV pel pintor Lluís Borrassà, una de les figures clau de la pintura gòtica catalana i barcelonina. 

 

Aquesta exposició és l’ocasió perfecta per conèixer l’obra d’aquest pintor d’origen gironí així com per parlar del patrimoni medieval dispers i dels retaules desmembrats procedents de la Catedral. On es conserven les taules fragmentades? Com sabem que formaven part del mateix conjunt? Podem reconstruir un retaule a partir del que ens ha arribat? Quines fonts ens poden ajudar a fer-ho? … Amb aquesta sortida parlarem de temes tan apassionants com la descoberta, la falsificació i l’estudi de la pintura gòtica, qüestions encara poc conegudes entre el públic. A més, dins del Cicle Descobrir Barcelona, et proposem una altra activitat complementària on visitem la Catedral de Barcelona per veure les peces que afortunadament s’han conservat al lloc.

Detalls del preu
El preu inclou
  • Explicacions i acompanyament del guia del Centre Europeu.
  • Entrada grupal al Museu Nacional d’Art de Catalunya
  • Ús de radioguies

El preu NO inclou
  • Compra dels auriculars (1€), per això recomanem dur-los de casa.
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por Internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida.

Condiciones de Cancelación y Cambios:

A las personas que hayan pagado una salida, excursión o actividad de 1 día y la cancelen hasta 72 horas antes de la misma por circunstancias de fuerza mayor, se les guardará el importe durante 1 año para realizar otra salida o excursión similar. El importe del pago NO es reembolsable.

Las cancelaciones producidas dentro de las 72 h anteriores o bien la no presentación a la hora de salida no dan derecho a ninguna devolución o reembolso, cualquiera que sea el motivo. Todos los cambios y cancelaciones tendrán que hacerse siempre por escrito en día laborable a info@centroeuropeo.com.

Puede consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No se pueden guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

  • En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe siempre deberá estar pagado antes de la salida.
  • En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o pago a cuenta de la reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta 30 días antes de la salida, o en la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los indicados plazos podrían ser anuladas.
Assegurança de Viatge

Seguro de Accidentes y Asistencia Sanitaria Básica durante las Actividades y Excursiones de un día.

En todas nuestras actividades y excursiones de un día de duración, hemos incluido en el precio un seguro que cubre la asistencia sanitaria básica a causa de accidentes, rescate, y otras posibles incidencias producidas durante el día de excursión. Este seguro no cubre el transporte de regreso a casa una vez recibido el alta. Los traslados suelen ser asumidos por mutuas privadas, seguros personales, o en su defecto deben ser costeados por los participantes. Recomendamos que consultes a tu mutua privada para estos casos.

Te informamos también que nuestro equipo de guías está formado para ofrecer acompañamiento y sigue nuestro protocolo de actuación en caso de incidencia (Aviso inmediato al 112), una vez el participante ha sido atendido por los servicios de asistencia, el Guía , valorando el caso, devolverá con el grupo para continuar la actividad.

Para informaciones sobre los Seguros de Viaje (+2 días), haz clic aquí

Servei de radioguies

Per fer més còmode la sortida i seguint els nous ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup pel centre històric, utilitzarem receptors i auriculars de lloguer. Aquests aparells els portaran els Professors i Guies el mateix dia de la visita. El seu ús serà obligatori per poder efectuar la sortida.

A la sortida Metro Plaça Espanya (L1-L3-L8-FGC) davant Hotel Plaza.