El Roc de Sant Gaietà – La Calçotada – Valls

Bajar
Resum de l'Excursió
Sobre l'Excursió
El Roc de Sant Gaietà – La Calçotada – Valls
Excursió no programada

Excursió cultural. Dinar d’amistat amb la típica Calçotada.

Iniciarem l’excursió a la costa de Tarragona i observarem les boniques perspectives hivernals del Mar Mediterrani des dels miradors del Roc de Sant Gaietà. Aquesta urbanització va ser construïda entre els anys seixanta i setanta. Va ser pensada com una mena de poble de pescadors amb diversos racons típics inspirats en zones d’Espanya i d’Europa. S’hi troben elements recuperats d’antigues masies, i altres elements inspirats en estils arquitectònics com el romànic, el mudèjar, … Farem un bonic recorregut pel Camí de Ronda que condueix a l’espai de l’Ermita de Berà, amb magnífiques vistes per aquell sector de la Costa Daurada.

Després d’aquesta visita ens dirigirem a Valls, capital de l’Alt Camp, on avui se celebra la Gran Festa de la Calçotada, amb parades d’artesans i molta animació. I al migdia anirem al poble de Salomó a fer la tradicional calçotada en un restaurant.

MENÚ: Teules de Calçots amb la seva típica salsa de romesco. Llonganissa amb fesols. Amanida d’enciam o escarola amb all i oli. Carn de Xai a la brasa amb patata al caliu i carxofa. Crema catalana. Vins. Cava. Cafè. Licors.

Preu total: 66 € – (Autocar, 29 € + Restaurant 37 €).