Volver Reservar
castell peralada - empordà

Peralada i el Castell – El Port de Llançà

Viles medievales i paisatges històrics de l’Alt Empordà

Peralada i el Castell – El Port de Llançà

Peralada i el Castell – El Port de Llançà

Viles medievales i paisatges històrics de l’Alt Empordà
Jardines y ParquesExcursiones Culturales
Història Paisatges Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resumen de la Excursión

Jardines y Parques | Excursiones Culturales

1 día

castell peralada - empordà
Jardines y Parques | Excursiones Culturales | Activitat Club Cultural.

Peralada i el Castell – El Port de Llançà

Viles medievales i paisatges històrics de l’Alt Empordà

Activitat NO programada.

NOVA DATA: Dijous 24 setembre 2020 (Festa de la Mercè). Sortida a les 8 h en autocar del Centre, Muntaner-Diagonal, amb les parades habituals. Preu Socis: 33 €


Descripció: Avui anirem a Peralada, un dels pobles més atractius i interessants de l’Alt Empordà, que conserva un nucli medieval, centrat per la Plaça Gran porxada i amb bonics racons i carrers pintorescs. El poble és famós pels seus caves i vins, pel camp de golf i el Casino. Però el seu símbol és el magnífic Castell, que veurem exteriorment, on hi destaquen les dues torres de la façana, i que està situat en un entorn de magnífics jardins i estanys.

Després ens arribarem fins al Port de Llançà, conegut pels seus restaurants de peix i marisc, i els seus bonics paisatges. Hi destaca la roca del Castellar, amb un mirador panoràmic obert al Mar Mediterrani. Al capvespre retorn a Barcelona.


Notes: Al migdia, temps lliure al Port de Llançà per dinar, passejar, estar a la platja …  Podeu portar el dinar de pícnic o reservar algun restaurant de la població. Recomanem dur un calçat esportiu.


 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels autocars i medis de transport.

– Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

– En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

excursió cultural a Llançà
excursió cultural a peralada