Volver Reservar
PDF
Excursió cultural a Montblanc

Montblanc medieval – La llegenda de Sant Jordi – 22/04/23 – 8h

Els paisatges i monuments de la Conca de Barberà

Montblanc medieval – La llegenda de Sant Jordi – 22/04/23 – 8h

Montblanc medieval – La llegenda de Sant Jordi – 22/04/23 – 8h

Els paisatges i monuments de la Conca de Barberà
Excursions Culturals
Art Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  sábado, 22 abril 2023

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  32€

 • image description No socis

  +12€

 • image description Ocupació

  Inscripciones abiertas

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar de Diagonal – Muntaner amb les parades habituals

 • image description Què trobarem

  Anirem a Montblanc i farem una interessant ruta medieval pel seu barri antic, al voltant de la Llegenda de Sant Jordi, i veurem també els atractius paisatges de la Conca de Barberà.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals

1 dia

Excursió cultural a Montblanc
Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Montblanc medieval – La llegenda de Sant Jordi – 22/04/23 – 8h

Els paisatges i monuments de la Conca de Barberà

Anirem a Montblanc i farem una interessant ruta medieval pel seu barri antic, al voltant de la Llegenda de Sant Jordi, i veurem també els atractius paisatges de la Conca de Barberà.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar de Diagonal – Muntaner amb les parades habituals

 • Dia de sortida

  sábado, 22 abril 2023
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Anirem a la vila de Montblanc i farem una interessant ruta medieval pel seu barri antic, al voltant de la llegenda de Sant Jordi, amb l’entorn dels atractius paisatges de la Conca de Barberà.

 

montblanc - vista general

Ruta medieval a Montblanc – La llegenda de Sant Jordi

Anirem a Montblanc a les terres de la Conca de Barberà, població medieval que val la pena visitar. Ressalta el recinte emmurallat de 1.500 metres, format per 34 torres, de les que avui únicament en queden 17. La muralla és del segle XIV i la seva construcció va ser ordenada per Pere III el Cerimoniós, amb motiu de la guerra contra Pere el Cruel de Castella. L’element més destacable de la muralla és el Baluard de Santa Anna, situat al punt més elevat d’aquesta. En aquesta ruta parlarem de Sant Jordi, ja que, segons la llegenda, la lluita entre Sant Jordi i el Drac va tenir lloc just davant d’aquestes muralles.

 

A més del recinte emmurallat, cal destacar també l’església de Santa Maria la Major, també coneguda com la Catedral de la Muntanya, una impressionant església gòtica que es va començar a construir l’any 1352. La seva façana es va reconstruir al segle XVII amb estil barroc. Altres edificis importants dins de l’arquitectura de Montblanc són l’església de Sant Francesc (segles XIII – XIV), l’església de Sant Miquel del segle XIII, i l’antic hospital de Santa Magdalena (segles XV – XVI). Destaquen també l’antic Barri Jueu o Call i les cases senyorials dels estrets carrers del nucli antic.

 

Properament ampliarem aquestes informacions amb la resta de visites que realitzarem per la comarca de la Conca de Barberà.

 

 

 

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica.

El preu NO inclou
 • Esmorzar: Farem una parada per esmorzar en ruta.
 • Dinar. Al migdia temps lliure a Montblanc per dinar, passejar,… Podeu reservar algun restaurant o portar el pícnic de casa.
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por Internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida. que puede consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No se pueden guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

 • En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe siempre deberá estar pagado antes de la salida.
 • En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o pago a cuenta de la reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta 30 días antes de la salida, o en la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los indicados plazos podrían ser anuladas.
Assegurança de Viatge

Seguro de Accidentes y Asistencia Sanitaria Básica durante las Actividades y Excursiones de un día.

En todas nuestras actividades y excursiones de un día de duración, hemos incluido en el precio un seguro que cubre la asistencia sanitaria básica a causa de accidentes, rescate, y otras posibles incidencias producidas durante el día de excursión. Este seguro no cubre el transporte de regreso a casa una vez recibido el alta. Los traslados suelen ser asumidos por mutuas privadas, seguros personales, o en su defecto deben ser costeados por los participantes. Recomendamos que consultes a tu mutua privada para estos casos.

Te informamos también que nuestro equipo de guías está formado para ofrecer acompañamiento y sigue nuestro protocolo de actuación en caso de incidencia (Aviso inmediato al 112), una vez el participante ha sido atendido por los servicios de asistencia, el Guía , valorando el caso, devolverá con el grupo para continuar la actividad.

Para informaciones sobre los Seguros de Viaje (+2 días), haz clic aquí

En les sortides, excursions i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

  • -Seguir en tot moment les indicacions i normatives dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.
  • -Per respecte a tots els participants, es demana la màxima puntualitat en els punts de sortida i parades durant les visites.
  • -A totes les sortides cal dur un calçat esportiu i antilliscant per evitar caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits.

Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.

 

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.