Molló – Dinar d’Amistat al Pirineu

Descargar

Sant Joan de les Abadesses – La Vall de Camprodon – El Coll d’Ares, frontera amb França – Santa Cecilia de Molló – Dinar d’amistat al Pirineu

Avui ens endinsarem en el patrimoni romànic del Ripollès, a la vegada que en els seus magnífics paisatges de muntanya. En primer lloc anirem a Sant Joan de les Abadesses, per veure el seu Monestir i el famós grup escultòric del Davallament. A Sant Joan recordarem el mite català del Comte Arnau, molt unit al poble i a altres llocs de la comarca.

Després seguirem la Vall de Camprodon i pujarem fins al poble de Molló i el Coll d’Ares, punt fronterer amb França, on si el dia es clar, hi veurem magnífiques perspectives del Pirineu i de les terres del Vallespir. A Molló hi destaca la bonica església romànica de Santa Cecília. En un restaurant de la zona farem un dinar d’amistat de Pre-Nadal amb els participants i amics del Centre. A la tarda ens aturarem una estona a l’atractiva vila de Camprodon.

PREU TOTAL: 58 € ( Dinar al restaurant + viatge en autocar)

Menú: Escudella de Nadal i Carn d’Olla. Pollastre de pagès rostit amb prunes i pinyons. Postres: Pastís de pomes i torrons. Vins. Aigua Mineral. Café. Copa de Cava.