Creuer de Roses a Cadaqués

Descargar

Una excursió que us recomanem per la bellesa espectacular dels paisatges del Cap de Creus. Arribar a Cadaqués des del mar és sempre una inoblidable experiència.

Sortirem a les 9 h del matí de Barcelona per anar en primer lloc a Roses, vila amb un important port de pescadors. Hi deixarem temps lliure per dinar i passejar pel passeig marítim o qui ho vulgui podrà aprofitar per estar a la platja.

A les 15 h, pujarem al vaixell que fa un viatge molt espectacular i agradable per una zona protegida, d’extraordinari valor ecològic. Des del mar veurem el Castell de la Trinitat, la Punta Falconera, el Cap Norfeu, els illots de Port Lligat, i els abruptes cingles i penya-segats de feréstega bellesa del Cap de Creus, amb les petites illes de la Maça d’Oros i S’Encalladora. Una oportunitat per veure el Parc Natural del Cap de Creus des del mar.

Finalment el vaixell s’atura a la mateixa platja de Cadaqués, i podrem visitar aquest poble de mítiques cases blanques i petits carrerons estrets, situats al voltant de la notable església de Santa Maria. Després agafarem de nou la barca per retornar a Roses. A causa de l’horari de la barca, l’arribada a Barcelona serà a les 21,30 h aproximadament.

Nota: En cas de mal temps o temporal marítim el viatge de Roses a Cadaqués es faria en l’autocar.

cadaqués - alt empordà
cadaques - vista - alt empordà