El Far del Cap de Creus – Cadaqués

Bajar cap de creus - paisatge - roques
Resum de l'Excursió
Excursiones Culturales1 día
Hora de salida:
08:00
Fecha
dom 16 Sep 2018
Durada
1 día
Tipus d'excursió
Transporte
Autocar
Precio Total
28€
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
El Far del Cap de Creus – Cadaqués
Resum de l'excursió
 • Fechas:

  domingo, 16 de septiembre de 2018

 • Hora de salida:

  08:00

 • Durada

  1 día

 • Tipus d'excursió:

 • Transporte:

  Autocar

 • Precio Total:

  28€

 • Excursió Programada

Una excursió que us recomanem especialment per la bellesa i atractiu dels seus paisatges mediterranis, en aquestes dates de final d’estiu.

Anirem cap a les terres de l’Alt Empordà, per gaudir dels seus paratges i la seva magnífica costa. Concretament fins al Parc Natural del Cap de Creus. És el punt final dels Pirineus, la trobada de la serralada amb el mar.

Agafarem un Trenet Turístic i des de Cadaqués, passant per Portlligat, anirem creuant el paisatge del Cap de Creus. És un indret salvatge, feréstec, on el fort impacte de la Tramuntana ha modelat les seves roques i penya-segats. És sens dubte un dels llocs més atractius de Catalunya. Al final del recorregut arribarem al simbòlic Far de la Reina Isabel II (1853), anomenat el Far de la Fi del Món.

També visitarem Cadaqués, lloc d’inspiració de molts artistes, pintors i intel·lectuals. Hi destaquen les cases blanques, els carrers costeruts i el perfil del campanar de la seva església. Podrem passejar per la part vella, el passeig marítim i contemplar el relaxant paisatge mediterrani de la badia de Cadaqués.


Notes: Cal pagar el trenet uns 12 € aprox. (Aquest pagament insitu). Al migdia, temps lliure a Cadaqués per dinar, estar a la platja, passejar, etc.

cadaques - cap de creus
far cap de creus