Volver Reservar
PDF
Pont Camprodon Centre Europeu

Camprodon, paisatges i art romànic al Coll d’Ares i Molló -25/06/23 -8h

El campanar llombard de Santa Cecilia de Mollò - Història a la frontera francesa del Vallespir - La Ruta de l'Exili al Pirineu

Camprodon, paisatges i art romànic al Coll d’Ares i Molló -25/06/23 -8h

Camprodon, paisatges i art romànic al Coll d’Ares i Molló -25/06/23 -8h

El campanar llombard de Santa Cecilia de Mollò - Història a la frontera francesa del Vallespir - La Ruta de l'Exili al Pirineu
Excursions Culturals
Art Història Paisatges
Activitat oberta. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  domingo, 25 junio 2023

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  32€

 • image description Ocupació

  Inscripciones abiertas

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des de Diagonal – Muntaner amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  En aquesta sortida gaudirem dels atractius paisatges del Pirineu Oriental i visitarem diversos monuments del patrimoni romànic del Ripollès.

Resum del viatge

Excursions Culturals

1 dia

Pont Camprodon Centre Europeu
Excursions Culturals | Activitat oberta.

Camprodon, paisatges i art romànic al Coll d’Ares i Molló -25/06/23 -8h

El campanar llombard de Santa Cecilia de Mollò - Història a la frontera francesa del Vallespir - La Ruta de l'Exili al Pirineu

En aquesta sortida gaudirem dels atractius paisatges del Pirineu Oriental i visitarem diversos monuments del patrimoni romànic del Ripollès.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des de Diagonal – Muntaner amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  domingo, 25 junio 2023
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

En aquesta sortida cultural anem al Pirineu oriental català per conèixer les encisadores poblacions de Camprodon i Molló. Us esperem per fer un petit tast de l’art romànic tan valuós del Ripollès, i gaudir de l’entorn dels magnífics paisatges i panoràmiques del Pirineu!

Apuntat aviat !   … I no t’oblidis de donar un cop d’ull a les altres pestanyes per estar ben informat d’aquesta sortida.

 

Romànic al Ripollès: Camprodon, Molló i Llanars

Sortida cultural a Camprodon – Paisatges i art romànic del Ripollès i el Pirineu Oriental


A Catalunya tenim la sort de poder contemplar un munt de patrimoni romànic: petites ermites, basíliques, campanars, etc. disseminades per tot el territori. Una de les comarques amb més potencial és el Ripollès amb més de 98 monuments repartits pels diferents municipis, en una de les concentracions més grans d’art romànic de tota Europa. En aquesta sortida podrem gaudir i descobrir part d’aquest patrimoni.

Destaca Camprodon amb el seu emblemàtic pont i la magnífica església de l’antic monestir de Sant Pere del segle XII. En la nostra visita d’avui veurem també Molló, petita vila amb el bonic rerefons de les muntanyes del Pirineu i on trobarem un pintoresc poble amb cases de pedra i l’espectacular església romànica de Santa Cecília, d’on hi ressalta el seu campanar de torre llombard.

En la nostra ruta pujarem també fins al Coll d’Ares (1.513 m) a la mateixa Frontera Francesa, a on tindrem grans panoràmiques de la comarca del Vallespir i recordarem els episodis de la fugida a l’exili el 1939 dels civils i tropes republicanes. Després d’aquestes interessants visites, al capvespre retornarem a Barcelona amb arribada prevista a les 20 h aprox.


Nota: Al migdia deixarem temps lliure a Camprodon per dinar. Podeu reservar algun restaurant de la població o portar el dinar de picnic.

Camprodon-st pere
S XII
Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança bàsica d’accidents i assistència mèdica en viatge.

El preu NO inclou
 • Al migdia deixarem temps lliure a Camprodon, pots reservar algun restaurant de la població o portar el dinar de picnic.
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por Internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida.

Condiciones de Cancelación y Cambios:

A las personas que hayan pagado una salida, excursión o actividad de 1 día y la cancelen hasta 72 horas antes de la misma por circunstancias de fuerza mayor, se les guardará el importe durante 1 año para realizar otra salida o excursión similar. El importe del pago NO es reembolsable.

Las cancelaciones producidas dentro de las 72 h anteriores o bien la no presentación a la hora de salida no dan derecho a ninguna devolución o reembolso, cualquiera que sea el motivo. Todos los cambios y cancelaciones tendrán que hacerse siempre por escrito en día laborable a info@centroeuropeo.com.

Puede consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No se pueden guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

 • En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe siempre deberá estar pagado antes de la salida.
 • En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o pago a cuenta de la reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta 30 días antes de la salida, o en la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los indicados plazos podrían ser anuladas.
Assegurança de Viatge

Seguro de Accidentes y Asistencia Sanitaria Básica durante las Actividades y Excursiones de un día.

En todas nuestras actividades y excursiones de un día de duración, hemos incluido en el precio un seguro que cubre la asistencia sanitaria básica a causa de accidentes, rescate, y otras posibles incidencias producidas durante el día de excursión. Este seguro no cubre el transporte de regreso a casa una vez recibido el alta. Los traslados suelen ser asumidos por mutuas privadas, seguros personales, o en su defecto deben ser costeados por los participantes. Recomendamos que consultes a tu mutua privada para estos casos.

Te informamos también que nuestro equipo de guías está formado para ofrecer acompañamiento y sigue nuestro protocolo de actuación en caso de incidencia (Aviso inmediato al 112), una vez el participante ha sido atendido por los servicios de asistencia, el Guía , valorando el caso, devolverá con el grupo para continuar la actividad.

Para informaciones sobre los Seguros de Viaje (+2 días), haz clic aquí

Sortida en autocar de Diagonal – Muntaner amb les parades habituals.


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (Zona Diagonal-Muntaner, entre Av. Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i darrera parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la matalasseria de la cantonada del Passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1 Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: NO és a l’estació d’autobusos.