Volver Reservar

Breda, art romànic al peu del Montseny – Girona

Excursió cultural d'art, història i paisatges

Breda, art romànic al peu del Montseny – Girona

Breda, art romànic al peu del Montseny – Girona

Excursió cultural d'art, història i paisatges
Excursiones Culturales
Arte Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resumen de la Excursión

Excursiones Culturales

1 día

Excursiones Culturales | Activitat Club Cultural.

Breda, art romànic al peu del Montseny – Girona

Excursió cultural d'art, història i paisatges

Activitat NO programada.

SORTIDA AJORNADA – Pròximament comunicarem la nova data


Sortida a les 8 h en autocar del Centre, Muntaner-Diagonal, amb les parades habituals.


Avui anirem cap a les comarques de Girona per visitar una localitat molt curiosa i atractiva, tan per la seva història com pel seu patrimoni: Breda.

A prop del Montseny, Breda va començar com una petita vila rural datada del segle IX i va acabar essent coneguda per la seva anomenada «Catedral de la Selva», títol popular i no pas oficial. Es tracta de l’església parroquial que per les seves dimesions i la grandiositat del campanar romànic va ser batejada amb aquest títol de catedral. Forma part del conjunt monacal de Sant Salvador de Breda.

Breda també és coneguda per la sèrie de televisió Ventdeplà que hi va rodar moltes escenes per crear un poble fictici.

Desprès anirem fins a la capital de la província, Girona, per dinar i passejar pel seu centre històric. Es tracta d’una de les ciutats amb més història de Catalunya i que, com a tal, ens ofereix molta varietat de patrimoni. Al capvespre retorn a Barcelona per l’autopista.


Notes: Al migdia, temps lliure a Girona per dinar, passejar…  


 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels autocars i medis de transport.

– Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

– En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.