Aventura al Castell de Sant Ferran

Bajar cavalleries - castell sant ferran - figueres
Resum de l'Excursió
Excursiones Culturales1 día
Hora de salida:
07:30
Fecha
dom 07 Oct 2018
Durada
1 día
Tipus d'excursió
Transporte
Autocar
Precio Total
30€
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
Aventura al Castell de Sant Ferran
Resum de l'excursió
 • Fechas:

  domingo, 7 de octubre de 2018

 • Hora de salida:

  07:30

 • Durada

  1 día

 • Tipus d'excursió:

 • Transporte:

  Autocar

 • Precio Total:

  30€

 • Excursió Programada

Una excursió que recomanem molt especialment pel seu singular interès.  Sortirem a les  7,30 h per anar cap a l’Alt Empordà i Figueres. L’objectiu és visitar amb detall el Castell de Sant Ferran, que fou construït el 1753 pel rei Ferran VI, segons projecte de Juan Martín Cermeño, considerat en el seu temps com la més bella fortalesa d’Europa.

Està situat dalt d’un petit turó, amb planta d’estrella, amb un perímetre de 3125 m. de muralles. És una de les fortificacions més grans i sorprenents d’Europa. El Castell presenta interessants racons i curiositats. Farem un recorregut especial guiat, amb jeeps pels baluards i també ens endinsarem pels seus misteriosos passadissos i galeries subterrànies, navegant amb llanxes zòdiac per les seves cisternes.

Al migdia anirem al Port de la Selva, a on deixarem temps lliure per dinar. El poble del Port de la Selva està situat a la part nord de la península del Cap de Creus, i destaca per les cases blanques de pescadors disposades entorn d’una pintoresca badia.

 


IMPORTANT: Els horaris de sortida per aquesta excursió seràn:

-1a parada a Muntaner 213: 7,30 h,  2a parada a València 266: 7,35 h, 3a parada a València 460: 7,40 h, 4a parada  a Av. Meridiana 388: 7,50 h.

NOTA: Aquesta visita no es adequada per a persones amb problemes de mobilitat o dificultat per caminar i persones amb claustrofòbia. Recomanem dur un calçat esportiu.

muralles - castell de sant ferran
port de la selva